Ahol van 3 év alatti kisgyerek, milyen márkájú és ízű szaloncukrot vesztek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 16:50
11/20 anonim válasza:
3 év alatti gyereknek szerintem ne adjunk mogyorókrémes szaloncukrot!
12/20 anonim válasza:
Milka , feketeerdős. Egy dobozzal vettünk idén. Másfél éves a kislányom. Szeretnék még egy doboz Stühmert is venni, ha találok vegyes ízben.
13/20 anonim válasza:
Vettem marcipános Milkát, mert nekem az a kedvencem. A lányom nem eszi meg. Vettem egy csomag zseléset, azt ímmel-ámmal.
A Mikulás csomagokban volt konzum szaloncukor, az sem ízlett neki. Meg volt egy Tibi joghurtos, az sem kellett neki.
Ma a csomagból egy kókuszosat vettem ki, elfeleztem vele, ez ízlett neki. De szerintem nem veszek külön kókuszosat emiatt. Van egy doboz Celebrations, majd kieszi belőle a Bountyt. :)
14/20 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is, mindenki zöld kezet kapott:-).
2012. dec. 13. 21:42
16/20 A kérdező kommentje:
Disney-s banánosat. Kapott a nagyszülőktől Mikulásra csomagot, ilyen szaloncukor volt benne, ezt megette, zseléset csak megnyalta, még csak bele sem kostólt. És nem mellékesen évek óta banános szaloncukrot kerestem és nem találtam:-).
2012. dec. 13. 22:07
18/20 anonim válasza:
Szamos narancsos-marcipánosat. Csak azért, mert ez az egyféle, ami elfogy. A gyerek nem édesszájú, nem sokat fog enni belőle.
Kaptunk még egy kis zacskó zseléset is.
19/20 anonim válasza:
nálunk már elfogyott egy doboz milka csokiözön,ha akciós lesz,veszünk vagy 2 dobozzal,meg van egy feketeerdő,abból még maradt pár szem,nekünk csak ez ízlik,a zselés pl.egyáltalán nem,meg a többi íz sem valahogy..ízlések és pofonok.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is, mentek a kezek :-)
2012. dec. 14. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!