Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a gyerek...

Mi a véleményetek a gyerek pórázról, ha ilyet láttok mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Kislányom már nem akar megmaradni a babakocsiban,de séta közben mindig kirántja a kezét.Egy forgalmas városba költözünk,ahol ez nagyon veszélyes lehet. Arra gondoltam beszerzek egy ilyet. Nálunk tudom,hogy nem elterjedt,de pl Angliában nagyon sokan használják. Ti mit gondoltok,jó ötlet ez?

2012. dec. 13. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nagyon embertelen.Angliában élek és itt sokakn van. Nem tanulja meg a gyerek a biztonságos közlekedést és az anyával való kommunikációt. Az emberi méltóságában megalázza a kicsiket bár ők ezt nem érzékelik szerencsére.
2012. dec. 13. 12:09
 12/17 anonim ***** válasza:
27 hónapos iker fiaim vannak és az egyikük az az igazi "szökös" gyermek. Sokat gondolkodtam a pórázon, be is szereztem őket, de még eddig nem használtam, pedig aztán sokat járunk el itthonról. Mielőtt elindulunk megbeszélem velük, hogy figyljenek anyára és nem csámborgunk el....( jó környéken lakunk, itt az autó ritka) Aztán leérünk és jön a szökési kisérlet na ezek után már védett területen is erősen fogom a kezét és csak a játszótéren engedem őket futni.
2012. dec. 13. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne ítélem el. Inkább ráadok egy ilyet a gyerekemre, minthogy gond legyen.

2 éves a fiam, egész ügyesen sétál.

A nyár végén Londonban voltunk, vittünk pórázt is és nagyon jó ötletnek bizonyult.

2012. dec. 13. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Értelmetlennek tartom és egyetértek a 11-es válaszolóval.Mindenkinek meg kell tudni magyarázni a gyerekének, hogy mit lehet és mit nem.Ez szerintem csak a gyenge szülők hasznát szolgálják akik nem képesek megnevelni a gyereket, hogy mit lehet és mit nem.Inkább tettem babakocsiba még másfél évesen vagy hívtam valakit segítségnek, minthogy ilyen baromságot rá adjak!!!

Mi öten voltunk testvérek kis korkülönbséggel mégis mikor bárhová elmentünk két szülő simán tudott ránk vigyázni, egyikünk sem kóborolt el soha.Nekem is van két gyerekem de soha nem adnék rá ilyet...én is megalázónak tartom kicsit!Nem állatok ők, hanem kommunikáló gyerekek, akiket meg lehet tanítani a megfelelő viselkedésre!

2012. dec. 13. 13:37
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Nèha èn is elgondolkozom rajta, de nem vinne rà a lèlek, hogy rà tegyem a gyerekre. Nagyon idegen tőlem, talàn azèrt is mert bűnözők között dolgozom, akiket pòràzon kell vezetni. Nem tudnàm megtenni a gyerekemmel, inkàbb cipelem az ölemben, ha nagyon nem bìr magàval.

Ettől függetlenül nem ìtèlem el azt aki hasznàlja, hasznos eszköz, de tőlem nagyon tàvol àll.

2012. dec. 13. 13:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a velemenyek :) 18 honapos a kislanyom. Nem erti, hogy fogni kell a kezemet. Kirantja vagy elengedi magat es lefekszik a foldre. Angliaba megyunk amugy, ahol nem lesz segitsegem senki. Valahogy muszaj lesz kimozdulni, nem fogom cipelni. En amugy jo otletnek tartom, inkabb ez, mint hogy elusse egy auto. Szerencsere angliaban nem fognak kinezni emiatt :)))) Sokkalta elfogadobb orszag minden teren.... Koszi a velemenyeket!!!!!!
2012. dec. 13. 15:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Fúúú, iszonyat következtetéseket vonnak le egyesek.

Én még nem használtam ilyet, nem is tervezem, de ha ilyet látok, akkor nem vonom le azt a következtetést, hogy az anya egy állat, aki nem tud nevelni és amúgy sem ért a gyerekneveléshez...

Mindegy. Ha te úgy érzed kérdező, hogy ez által vagytok biztonságban, akkor nehogy megzavarjon a sok ítélkező.

2012. dec. 14. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!