2 év körüli gyerekre milyen kesztyűt adtok?
Figyelt kérdés
A lányomnak 2 ujjasa van, de egyszerűen képtelen vagyok ráadni. Ha nagy nehezen bele is tuszkolom a hüvelyk ujját, tuti, hogy fél perc múlva kihúzza belőle.
Van megoldás? Ti milyen kesztyűt adtok a gyerkőcre?
2012. dec. 11. 13:52
1/8 anonim válasza:
nekem szerencsém van a lányom még a zoknit is a kezére húzza és azzal rohangál a lakásban így egyszerüen adok rá 2 újjas kesztyüt. kicsit nagy rá, és tuti a hüvelyk újja is kihúzza, de imádja és képes benne mindent csinálni. nem túl vastag termo anyagból van.
2/8 anonim válasza:
2 évesen volt neki ilyen is, olyan is. Most a legkisebb négy éves, de ő már csak az öt ujjasat szereti. Különben sokszor átdugta a hüvelykujját a többi mellé:)
3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is baj, hogy kötött, belül meg termó. És igy ha kihúzza az ujját, nem tud fogni. Próbáljam meg az 5 ujjas vékonyat? Abba könnyebb belebújtatni?
2012. dec. 11. 14:04
4/8 anonim válasza:
ugyanezzel a gonddal küzdünk...
Ma 1 órát voltunk kint sétálni + boltba beszaladni + gyógyszertár. Ezalatt az idő alatt legalább 20x kellett ráhúznom :) Pedig szereti, mert egy kacsintós maci van ráhímezve. Tavaly volt neki 5 ujjas is, de tavaly még levette állandóan ezt is- azt is...
Én tuti veszek neki 5 ujjasat, hátha az beválik :)
6/8 anonim válasza:
Én 5 ujjas vékonyat adtam rá. Első alkalommal 2 perc után leszedte, de aztán elkezdtem neki mutogatni a saját kesztyűmet, hogy rajtam is mindig ott van a hidegben stb. + úgy adom rá, hogy még a kabát előtt ráteszem, a kardigán ujját ráhúzom, és arra jön még a kabát, így nehezebben tudná leszedni. Azóta nincs is vele gond, elfogadta. Viszont nehéz benne eligazgatni az ujjacskáit, mert mindig 2 ujj szorulna be egy-egy helyre. De ha sikerül, utána oké.
7/8 A kérdező kommentje:
Ma délután a Tescóban vettem neki egyet. Ez is két ujjas, de vékony. Így könnyű helyre tenni az ujját. :)
Remélem, fázni sem fog benne, és akkor tökéletes. Vagy gyakorolni jó lesz. :)
2012. dec. 11. 19:56
8/8 anonim válasza:
orkános 2ujjas kesztyűt, elég szoros, csak nehezen veszi le. Gumit varrtam rá, bele a kabátba, így nem hagyjuk el sem. jó meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!