3 éves gyerekre adtok már overált ilyen időben?
Figyelt kérdés
Tavaly csak akkor adtam rá mikor mínuszok voltak, és nem láttam még idén ekkora gyerkőcöt overálba :)2012. dec. 5. 07:13
1/7 anonim válasza:
Adok, mert nálunk hó van. Ha nem lenne, akkor még nem adnék, mert nincs olyan hideg.
2/7 anonim válasza:
Én is ezt akartam kérdezni.Nekem 2,5 éves kisfiam van.Mi biciklivel megyünk,vagyis megpróbálkozok vele.A napközi elég messze van,hogy gyalog menjünk.Hideg itt sincs.Nem tudom,hogy elég-e egy bélelt nadrág a harisnyára, vagy overállt adjak.merre fele laktok?Mi Hajdú-biharban.
4/7 anonim válasza:
Tegnap még nem adtam rá, de ma már igen, itt is nagy hó van. Gyalog mentünk oviba (a szokásos 10 perc helyett 30 perc alatt tettük meg az utat), a legnagyobb hóban gázolt, a sima nadrág szerintem átázott volna.
5/7 anonim válasza:
Mi is falun élünk, bokáig ér a hó. 3 évesemre adok vastag harisnyát és rövidnadrágot (ebbe van a bölcsiben), erre húzom rá az overallt. Így ha beérünk, csak leveszem az overallt és mehet játszani.
Ha pedig -15 körül lesz, a rövid nadrágra adok majd még egy vékony, hosszú szabadidőnadrágot, így réteges lesz az öltözete és nem fog fázni.
Tegnap este hóembert építettünk és hógolyóztunk este 9-ig (kissé elszaladt az idő), és nem fázott. Úgy kellett könyörögni, hogy menjünk be végre vacsotázni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi Mindegyőtöknek!
Itt Fejér megyében nálunk nincsen hó, de rettentően hideg van...ugyhogy én is adtam ma már rá overált, de milyen jól tettem, nem fázott, és nem is volt melege a gyerkőcömnek:)
2012. dec. 5. 13:51
7/7 anonim válasza:
Én ma már adtam,mert hó volt (igaz, nem annyira nagy Bp. de ha kimennek, nem akartam, hogy elázzon a nadrágja (farmer, kord stb.). Ha nem lenne hó, akkor simán harisnya és bélelt nadrág lenne. 4,5 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!