Mit tennétek a helyemben ovis lopás ügyben?
Múlt hét hétfőn reggel miután elvittem a gyereket az oviba (autóval) a munkahelyemen vettem észre hogy nincs meg a mobilom. Elkezdtem hivni a kollégám mobiljháról a saját számomat, ment a hivás, de kinyomták, olyan fél óra múlva kikapcsolták. Ugy gondoltam, hogy mikor kiszedtem a gyereket az autóból, akkor eshetett ki a zsebemből. Délután mikor mentem a gyerekért az oviba mondtam is az óvodai dolgozóknak, hogy elhaytam, nem-e hozta be esetleg valaki az oviba.
Tegnap délután mikor mentem a gyerekért a dada (dajka) hozza a sim kártyámat, hogy a mosogatóban találta még szerdán vagy csütörtökön.
Ma reggel pedig az egyik ovónő azt mondta, hogy még kedden mondta hogy megtalálta a sim kártyát.
Most akkor mi van? Ha én találok egy telefont (mondjuk ha szülő vagyok aki a gyerekét hozza reggel), akkor eltünök a helyszinről és viszem a telefont ahogy van. Ehhez képest aki megtalálta (és persze nem vette fel mikor kicsörgött) még minimum fél órát az oviban áltt a folyosón, aztán kivette a kártyát és bedobta a mosogató szobába a földre.
Egyébként bejeletettem a rendőrségen még másnap ahogy elhagytam.
Ha egyszer azt mondják az oviban, konkrétan a dajka hogy ő találta a kártyát, akkor kérdezzek rá, hogy nem-e akarja visszaadni a telefonom? Mert szerintem ő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!