3 éves 3 hónapos lányommal gond lehet?
Képtelen egy percig egyedül eljátszani, reggeltől estig a nyomomban van, ha nem érek rá akkor mellettem áll vagy ül,vár és vergődik órákon át is, folyamatosan figyelni kell rá, mindig csinál vagy mond valamit, kérdez hogy figyelmet kapjon, ha elmegyünk valahova akkor is nekem játsza magát ahelyett hogy a gyerekekkel játszana, és itt jön a másik dolog, borzasztóan fél az idegenektől, bárhova megyünk képtelen feloldódni, szinte mindenkitől fél, gyerek, felnött.
Amúgy okos vagy 20 éneket tud, számol stb, a közeli családtagokkal önfeledten játszik, kedves, szófogadó és mindent megkap amire gyereknek szüksége van, nevelve is van ha kell büntetéssel.
Autista lenne?
Hát az útolsó válaszolók totál nincsenek képben. Az egész életem a gyerekeimről szól, nincs még egy olyan anyuka aki annyit játszana velük mint én, órákon át is képes vagyok ülni és a mütyürjeikkel a földön fetrengve játszani. Bevonom őket amibe csak lehet. Persze, hogy segítem szocializálódni, rengeteg programra is viszem őket, és én pl nem beadom a játszóházba otthagyva a gyereket, vagy kiülve a székre hanem megyek velük és ha kell mászok utánuk, ugrálok velük stb. Rengeteget szerepjátékozunk is, olvasunk, festünk, gyurmázunk.Soha nem eröltettem neki semmit, mindíg mindent megbeszéltünk. Most ezért egy kicsit kicsapta a bisztosítékomat az útolsó válaszok olvasása.
És igen, éppen ezért szeretnék néha pihenni és nem csak a gyerekeim igényeit kielégiteni mert úgy érzem mindent megtettem amit szerető szülőként lehet. Szinte nulla a férjemmel kettesben töltött idő, vagy amikor magammal foglalkozhatok, a lányom SOHA semmikor nem tudja lefoglalni magát egyedül, nincs szünet, nincs megállás se éjjel se nappal a számomra(több gyerekem van) segítségem csak a férjem. Pont ezért tettem fel a kérdést mert úgy érzem mindent megteszek amit épp ésszel lehet és nem értem a viselkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!