Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 86-os overált mikor tudtatok...

86-os overált mikor tudtatok a gyerkőcre adni?

Figyelt kérdés
Van most eladó egy szép overál.86-os.Babám 8 hónapos 80-as a bundazsákja.Azért is szeretném ezt az overált, mert ennek nincsen láb része és valószínűleg hamarosan elindul a csöppöm.Meg olyan nagy a mértei alapján, hogy talán még jövő télen is jó lesz rá. Szerintetek?Még nem lesz 2éves jövő télen 20-23hónapos.Ekkor még rá tudom adni majd a 86-os overált?Sokat nőnek ennyi idő alatt?
2012. dec. 10. 12:52
1 2
 11/11 Disi ***** válasza:
Én is vettem még ősszel egy 86-os overált a kislányomnak a neten, bejött a hideg, gondoltam ráadom a télikabátot, hát óriási let rá :(. De annyira nagy, hogy valószínűleg jövő télre jó lesz rá. Most is 80-86-os rucikat hord, de ez tényleg hatalmas a többihez képest. Méresd le ha egy mód van rá, én már csak így veszek neki ruhákat mert tényleg óriási lehet a márkák között a különbség. A kislányom 17 hós.
2012. dec. 10. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!