Tudtátok ezt a Fenistil cseppről?
Kicsit OFF, de azért valamennyire ide tartozik:
Nálunk a theophyllin kúpnak jött ki majd' minden mellékhatása, 3 hónaposan: nyugtalanság, álmatlanság, fejfájás, végtagremegés, szapora szívverés... A végtelenül nyugis babám, aki úgy aludt éjjel mint a bunda és este is csak letettük és magától elaludt, na ő egész este őrjöngött, üvöltött, nem lehetett elaltatni, végül éjjel 3kor apa levitte babakocsiban az utcára és ott volt képes elaludni. Már az orvost is felhívtuk, aki közölte, hogy egy hörgőgyulladás nem jár iszonyú fájdalommal (mert én azt hittem azért bőg) és csak annyit tett hozzá, hogy a baba azért nem alszik el, mert már "túl fáradt", hagyjuk csak üvölteni... Másnap esett le az orvosnak, hogy mi kapjuk a theophyllint és annak vannak ilyen mellékhatásai (mert hülyék vagyunk, és a telefonba nem mondtuk el, hogy épp azt kapja, a doki meg nyilván nem emlékszik rá melyik gyerek épp mit kap)... Amint befejeztük a kúrát, a babám visszatért az "angyalka" állapotába...
Nekünk a gyerekorvos fel se írta mert nagyon nagyon ritka esetben légzés leàllást is okozhat 2 évesnél fiatalabb gyerekeknèl és ő nem meri bevàllalni a kockàzatot (természetesen én se).
Ès a betegtàjékoztatón nincs feltüntetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!