Mi lehet a baja a kisfiamnak?
Lázzal és hányással még jó, hogy elvinném... Nyilván előbb csillapítani kell a lázát, mert lázasan nem szabad elindulni, nehogy lázgörcsöt kapjon útközben. Addig is pihenjen, az evést ne erőltesd, ha nincs étvágya, a lényeg, hogy sokat igyon, nehogy kiszáradjon. Az, hogy pontosan mi a baja, úgyis csak az orvos tudja megmondani, így látatlanban a sok laikus csak találgatni tud. Lehet gyomorrontás (ami azért nem valószínű, hogy lázzal jár), valószínűbb, hogy vírus.
Jobbulást a kicsinek!!!
Az én fiamnak péntek délutánra lett először 37,9, majd estére 39,1 a láza. Egyszer hányt is, valószínűleg a nagyon magas láztól. Nurofen hatására lement a láza, szombat reggel 37,2-vel ébredt, majd egész nap 37,5-37,8 körül volt. Erre nem adtam neki gyógyszert, mert evett, ivott, játszott, picit volt nyűgösebb, mint máskor, de amúgy jól érezte magát. Lefekvéskor adtam neki még egy adag nurofent, mára kutya baja nem volt már. Amúgy ő 99%-ban hétvégére szokott beteg lenni, és rendszeresen így, hogy 2 nap alatt lezajlik. Szerintem nem szeret orvoshoz járni (nem is volt még sokszor). :))) Ő 21 hónapos.
Nálatok kiment az ügyelet? Mit mondott a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!