Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet a baja a kisfiamnak?

Mi lehet a baja a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
38,6 fokos láza van, levert, csendes.Az előbb 2x hányt.Elmondása szerint nem fáj semmije.Mi lehet a baja?
2012. dec. 9. 10:02
 1/9 anonim ***** válasza:
HÁnyós vírus van most, valószínű azt kapta el, attól simán lehet lázas is.
2012. dec. 9. 10:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Orvoshoz elvinnétek?2,5 éves.
2012. dec. 9. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Lázzal és hányással még jó, hogy elvinném... Nyilván előbb csillapítani kell a lázát, mert lázasan nem szabad elindulni, nehogy lázgörcsöt kapjon útközben. Addig is pihenjen, az evést ne erőltesd, ha nincs étvágya, a lényeg, hogy sokat igyon, nehogy kiszáradjon. Az, hogy pontosan mi a baja, úgyis csak az orvos tudja megmondani, így látatlanban a sok laikus csak találgatni tud. Lehet gyomorrontás (ami azért nem valószínű, hogy lázzal jár), valószínűbb, hogy vírus.

Jobbulást a kicsinek!!!

2012. dec. 9. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:
igen, mindenképp elvinném orvoshoz
2012. dec. 9. 10:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Az ügyelet le jönne vajon?Itt nagyon fúj a szél.Autónk nincs.Kérdezgetem és nem fáj semmije.Akkor is szokott hányni,ha magas a láza,vagy fáj a torka.Most a torkát sem mondja,hogy fájna.
2012. dec. 9. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg hívd fel az ügyeletet és kérdezd meg tőlük mit javasolnak, vagy kimennek-e hozzátok.
2012. dec. 9. 10:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Hívtam az ügyeletet, azt mondták,hogy 2 órán belül lejönnek megnézni.Azóta szerencsére nem hányt, adtam neki kúpot,amit még a gyerekorvosunk írt fel.(hosszú neve van,de az olyan lázra való,ami hányást is okoz)Így picit játszik, könyvet néz,de néha még látom rajta,hogy nem 100-as.Nem fájdal semmit sem magán,ez érdekes.Máskor mondta,hogy fáj a torka,vagy a hasa,de még a hasa sem.
2012. dec. 9. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak péntek délutánra lett először 37,9, majd estére 39,1 a láza. Egyszer hányt is, valószínűleg a nagyon magas láztól. Nurofen hatására lement a láza, szombat reggel 37,2-vel ébredt, majd egész nap 37,5-37,8 körül volt. Erre nem adtam neki gyógyszert, mert evett, ivott, játszott, picit volt nyűgösebb, mint máskor, de amúgy jól érezte magát. Lefekvéskor adtam neki még egy adag nurofent, mára kutya baja nem volt már. Amúgy ő 99%-ban hétvégére szokott beteg lenni, és rendszeresen így, hogy 2 nap alatt lezajlik. Szerintem nem szeret orvoshoz járni (nem is volt még sokszor). :))) Ő 21 hónapos.

Nálatok kiment az ügyelet? Mit mondott a doki?

2012. dec. 9. 21:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Kijött tegnap az ügyelet.Azt mondták,hogy vírus.A torka sem piros, a hasával sincs semmi gond.Szerencsére már iszik,de enni alig eszik,ma még nem is evett,pedig ilyenkor szokott.Hőemelkedése van még mindig.Este 37,2 volt, éjszaka nem volt hőemelkedése sem,most meg 37,9.Ma vinni kell a gyerekorvoshoz is.Az orrát fújja még többször,mint eddig.Hát majd megmondja az orvos,hogy mi okozhatta ezt.
2012. dec. 10. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!