Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen lázmérő vált be nektek?

Milyen lázmérő vált be nektek?

Figyelt kérdés
Milyen márkájú? Van egy digitális lázmérőnk, de szerintem nem mindig mér "valósan". (3 éves fiamnak)
2012. dec. 7. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
A patikában vettünk egy digitális lázmérőt, de volt itthon régi, hagyományos lázmérőnk is, volt, hogy mindkettővel megmértük és több tized fokos különbség volt a kettő mérés között. Csak hát a hagyományos lázmérővel az a baj, hogy hosszabb ideig kell használni, amit a kisfiam nem igazán bírt türelemmel, meg néhány hónapja össze is tört, úgyhogy maradt a digitális, de azért ha lázról van szó, akkor azért azt kézzel is lehet érezni, szóval ha nem is mér pontosan, de azért a lázat megmutatja.
2012. dec. 7. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is a hagyományos, bár a gyerkeimnek eddig csak a digitálist használtuk, mert mondjuk nyilván a lázat kimutatja.

De magamon kipróbáltam egyszer és amíg a higanyossal 37.6-ot mértem, addig a digitálissal csak 36.9-et csipogásig, ha utána is bent tartottam, akkor is csak 1 vagy 2 tizedet ment fel. Az akárhogy is nézzük fél fok...

Azóta beszereztünk vaterán még egy higanyosat, aminek ilyen törhetetlen üvegborítása van, vagyis ha széttörik, akkor is csak reped belül és nem esik sét szilánkosra, a higany nem tud kifolyni. Az is pont azt méri, mint az eredeti sima higanyosunk.

2012. dec. 7. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Omron fülhőmérőnk van. Pontos, pillanatok alatt megmérem neki, éjjel is, fel sem ébred rá.
2012. dec. 7. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Omron digitális van 13 éve. Jó, bevált.
2012. dec. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!