Cumis lázmérő vagy füllázmérő, és milyen márka a jó?
a füllázmérőt nem ajánlják, még a kórházban képzett nővérek sem tudnak vele lázat mérni, mert nagyon pontosan kell beilleszteni, nem szabad hogy fülzsír legyen a fülben stb.
A umissal mindig játszott amikor már nagyobb volt, kivette megnézte, kikapcsolta bekapcsolta, egyébként pontos volt. Én hajlékony végű digitálist használok azzal lehet hónaljban, fenékben is mérni.
Amit a gyógyszertárban most lehet higanyos helyett kapni szintén nem jó. Még nem kiforrott.
a füllázmérő egy kalap szar.
Bocs
én vettem cumisat, de egyáltalán nem tudtuk használni, mert a fiam utálja a cumikat, csak cicizik, a cumit egyből kilöki a szájából
fülhőmérőnk is van, de ahányszor mérem, mindig más értéket mutat, és nem csak 1-2 tizedes eltéréssel, hanem akár 1-2 fokokkal is mást mutat :S
szóval nekünk a sima rugalmas végű 2000 ft-os digitális lázmérő jött be, hónaljban simán meg lehet mérni akár újszülött kortól a lázát - ölembe veszem a babámat és ahogy átölelem, magamhoz szorítom a karját is, így a lázmérő nem mozog
ja, értem
nekünk is volt régen higanyos, mikor én kicsi voltam, az nagyon pontos volt
de emlékszem, hogy kiskoromban eltörtem véletlenül és anyum arra jött be, hogy játszottam a kifolyt higannyal, mert tetszett, hogy kis gömbökben marad :S:S szegénynek égnek állt a haja, én meg nem értettem, miért
:) ugyan ez játszodott le velem is, csak én a korházban játszottam a higanyal, amikor a nagypapámat látogattuk...
az én szüleimnek is égnek állt a haja, és én sem értettem, hogy miért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!