Mit érdemes tenni a ballagó tarisznyába 3 éves gyerekeknek?
Nem értem miért kell vitatkozni,és tràgàrul beszélni.
Na ez lenne a példa a kisgyerekeknek??????
Vàlaszként:3 évesnek nincs szüksége semmire szinte,édességet én nem dijazom.Egy pici plüss kabala,meg egy csoport fénykép,és kész.
A gondozónőnek, aki a bölcsödében gyerekekkel foglalkozik, nem feltétel a felsőfokú végzettség???
Mert szerintem a kérdező kommentjeit olvasva neki nincs olyan. Talán még a nyolc általános is kérdéses. Egyébként az óvónéni nem írt trágárul! Sőt, ha jól olvasom, még ötleteket is adott...
Szia!
Bp-en a 13. és a 4. kerületben két bölcsiben tutira van ballagás. Az én pici fiamnak is lesz nemsokára :o)
Jó ötlet a csoportkép, és jó néven venném, ha a bölcsis jele is benne valamilyen formábaban. Pl sólisztgyurmából (temperával meg lehet festeni). Az kiszárad, és emléknek el lehet tenni. Édesség ha kerül is bele, csak minimális legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!