Miért fél a 4 éves kislányom hogy bejön valaki, amig ő alszik?
A lánykám továbbra is velünk egy szobában alszik és ugyan ugy ahogy eddig rácsos ágyban, csak annyi változott, hogy elalváskor nem fogja a kezemet. Egy héttel ezelőttig csak úgy aludt el, hogy be kellett dugnom a kezemet a kiságyba és fogta a kezemet, és éjjel is mikor felébredt kérte.
Már mindennel próbálkoztunk, de nem használt semmi, addig sirt, amig nem adtam oda a kezem.
Múlt héten meguntam és nagy hiszti árán elaludt a kezem nélkül, de azóta is minden este megkérdezi, hogy adom-e. Betakarom, puszit adok, mondom hogy itt vagyok, aludjon, nem megyek sehova. De amig elalszik 100-szor megkérdezi, hogy nem jött-e be senki nálunk, zárva van-e a bejárati ajtó kulcsra. Éjszaka is ha megébred, akkor ugyan ezeket megkérdezi, válaszolok, hogy be van zárva az ajtó. És akkor visszalaszik.
Miért van ez? Meddig lesz még igy?
Egyébként nem félős, de nagyon anyás.
Igen, jár oviba.
Valóban hallhat valamit az oviban, mert amúgy is szokott mondani dolgokat, amit ott hall.
Tegnap azt mondta, hogy őt nézi a bejárati ajtó, de nincs lába hogy idejöjjön.
Tök fura dolgai vannak újabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!