Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 2és fél éves....

Kislányom 2és fél éves. Szeptemberben kezdte a bölcsődét?

Figyelt kérdés
Azóta folyamatosan beteg! Egy hétig kórházba voltunk októberben tüdőgyulladással,majd nem is ment egy hónapig bölcsibe:Aztán ugy gondoltuk mehet és két nap után egy hete ismét beteg,folyik az orra tüsszög!Egy hete szed antibiotikumot de még mindig taknyos! És közbe az immunerősítőt is megkezdtük! Én ebbe már belőrülök tanács?????
2012. dec. 3. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Türelem....

Mi 4 hónapig csináltuk ezt tavaly, egy hét bölcsi, két hét otthon.

Az egész család kikészült, volt olyan hét, hogy az 5 napon 5 különböző ember vigyázott a fiamra, mert alig tudtunk eljönni szabira/táppénzre.

Én kicsit haragszom a dokira, mert az immunerősítést augusztus közepén kellett volna elkezdeni, nem novemberben.

Sajnos nincs ötletem, nekünk a Multi Tabs Immuno és a heti 1-2-szeri száraz sókamra hozott javulást.

Egyébként pedig, hogy egy 3 gyerekes barátnőmet idézzem, az teljesen normális, hogy egy közösségbe járó gyerek októbertől márciusig köhög, és folyik az orra.... :(

2012. dec. 3. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Kitartás!

Bár a kórház az "átlagnál rosszabb", az, hogy egy hét intézmény, két hét otthon, az első évben átlagosnak mondható sajnos.

Én nem adtam immunerősítőket, az idő oldotta meg, az első év egészen tavaszig így ment, a második év sokkal jobb volt, a harmadik, ami most van, egyenesen szuper, eddig egy enyhe köhögős betegség volt szeptember óta, egy hetet hiányoztak a gyerekeim.

2012. dec. 3. 11:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm választ! Csakhát ő hamar lázas is lesz és ezért tökre kikészültem már! Mondjuk szerencse szerencsétlenségben,hogy még nem találtam munkát így itthol vagyok vele!
2012. dec. 3. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is kiírhattam volna e kérdést:)Szeptemberben kezdtünk,azóta már 2 antibiotikum-kúra lement(arcüreg-mandulagyulladás.Most a változatosság kedvéért,éppen nem léguti megbetegedéssel,hanem bárányhimlővel vagyunk itthon.Én is hasonlóképpen érzek,beleőrülök...Azt hiszi az ember,ha megkezdik a bölcsit/ovit könnyebb lesz kicsit,erre most meg folyamatos a betegségek sora...Sok vitamint és immunerősítőt kap pedig...nem tudok segíteni,csak tudd nem vagy egyeedül..:)
2012. dec. 3. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Tényleg türelem a lányom 1 évet járt bölcsibe.Ebből a felét itthon töltötte,mindig benyalt valami felsőlégúti nyavaját.Tavaly mini csoportos ovis volt,idén szerencsére 1x-szer szedett össze egy kis vírust.
2012. dec. 3. 11:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezekszerint ez normális ha megkezdik a közösséget:( Csak én sajnálom is enyémet mert imád járni,itthol szabályosan unja magát! Azért adtam be mert igértek munkát és gondoltam addig beszokik! Semmi baj nem volt egyik napróla másikra szokott be, sok mindent tanult rengetegett fejlődött! És tényleg szerei,de ezek a betegségek sajna gátolják:(:(:(
2012. dec. 3. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:
2011 februaraban kezdte a kisfiam a bolcsit. 8!!! honap kellett mire megerosodott az immunrendszere. Addig amit el tudsz kepzelni minden volt: Kotohartyagyuladas, torokgyuladas, fulgyuladas (2x), temerdek orrfolyas lazzal es anelkul, kohoges. Nekem annyi szerencsem volt, hogy szegenykem mindig pontosan csutortokon lett beteg. Igy penteken otthonrol tudtam dolgozni vagy csusztattam mert nagyon rendes cegnel melozom es ki tudtam kuralni csutortok delutantol egesz hetfo reggelig. Igy keveset hianyzott nagyon. Na persze pl a baranyhimlonel otthon volt meg ha valami komolyabb volt de a fulgyuladasra, kotohartya gyuladasra orrfolyasra lazzal eleg volt ez a par nap. Octoberben mintha mindent elvagtak volna. Mar eltelt tobb mint egy ev es egyetlen egyszer nem volt beteg de meg az orra sem folyt. Neki 8 honap kellett sajnos mire megedzodott a szervezete.
2012. dec. 3. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem normális!!! Nagyon szomorúvá tesz amikor látom/ hallom, hogy olyantól szenved egy kisgyerek, ami könnyedén kivédhető:(. Van megoldás!!! Olyan káros mellékhatások nélküli, természetes alapú készítményt használunk, ami 30-50 percen belül elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, leviszi a lázat, miközben a védekező rendszerünket is mozgósítja. A kislányom fél éve bölcsis (2,5 éves), még nem hiányzott betegség miatt, bár már mindkét bölcsis néni volt betegszabin és sorban az összes gyerek. Elmondtam több anyukának, hogy mi a mi megoldásunk....A megelőzés ezzel 12 éves kor alatti gyereknek napi 120 forint (felnőttnek 4x ennyibe kerül). A kislányom nem szedi minden nap, csak amikor már többen betegek a környezetünkben. Akit érdekel írjon priviben!
2012. dec. 3. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül...

fiam tavaly márciusban kezdte a bölcsit. Tavasztól nyárig kb 4x volt beteg.(felső légúti nyavalya, fülgyulladás, afták a szájában...)

Most szeptembertől viszont 1-1,5 hét bölcsi és 1,5-2 hét itthon. És mindig ugyanaz a baja. Hurutos köhögés, színes orrváladék...Láza nincs, szerencsére. Lassan 2 hónapja adok neki FLP nektárt (nem olcsó), lehet ez "segít", hogy láz nélkül megússza.

"Szerencsére" még én sem találtam munkahelyet, így könnyedén megoldottuk az itthon maradást. De a héten megyek állásinterjúra és ha felvesznek, hát bele sem merek gondolni...ha már rögtön úgy kezdek, hogy bocs...beteg a gyerek.

2012. dec. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!