Kislányom 2és fél éves. Szeptemberben kezdte a bölcsődét?
Türelem....
Mi 4 hónapig csináltuk ezt tavaly, egy hét bölcsi, két hét otthon.
Az egész család kikészült, volt olyan hét, hogy az 5 napon 5 különböző ember vigyázott a fiamra, mert alig tudtunk eljönni szabira/táppénzre.
Én kicsit haragszom a dokira, mert az immunerősítést augusztus közepén kellett volna elkezdeni, nem novemberben.
Sajnos nincs ötletem, nekünk a Multi Tabs Immuno és a heti 1-2-szeri száraz sókamra hozott javulást.
Egyébként pedig, hogy egy 3 gyerekes barátnőmet idézzem, az teljesen normális, hogy egy közösségbe járó gyerek októbertől márciusig köhög, és folyik az orra.... :(
Kitartás!
Bár a kórház az "átlagnál rosszabb", az, hogy egy hét intézmény, két hét otthon, az első évben átlagosnak mondható sajnos.
Én nem adtam immunerősítőket, az idő oldotta meg, az első év egészen tavaszig így ment, a második év sokkal jobb volt, a harmadik, ami most van, egyenesen szuper, eddig egy enyhe köhögős betegség volt szeptember óta, egy hetet hiányoztak a gyerekeim.
Nem vagy egyedül...
fiam tavaly márciusban kezdte a bölcsit. Tavasztól nyárig kb 4x volt beteg.(felső légúti nyavalya, fülgyulladás, afták a szájában...)
Most szeptembertől viszont 1-1,5 hét bölcsi és 1,5-2 hét itthon. És mindig ugyanaz a baja. Hurutos köhögés, színes orrváladék...Láza nincs, szerencsére. Lassan 2 hónapja adok neki FLP nektárt (nem olcsó), lehet ez "segít", hogy láz nélkül megússza.
"Szerencsére" még én sem találtam munkahelyet, így könnyedén megoldottuk az itthon maradást. De a héten megyek állásinterjúra és ha felvesznek, hát bele sem merek gondolni...ha már rögtön úgy kezdek, hogy bocs...beteg a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!