1/11 anonim válasza:
egy és ugyanaz a személy mi a kérdés?
2/11 anonim válasza:
A fiamnak vmiért csak a télapó tetszik, ha azt mondom mikulás akkor rám szól hogy az télapó! :)
3/11 anonim válasza:
hol így, hogy úgy.
Nekem gyerekkoromban még télapó volt, de tudom hogy 1989 óta az már Mikulás:D
4/11 anonim válasza:
Én következetesen csak Mikulást mondok, de ma énekeltem nekik, és azokban mind Télapó van, a tegnapi Mikulás-ünnepségen is felváltva használták, és a kedvenc meséje mostanában a Babar és a Télapó. Érdekes, mert azt is mindig úgy kéri, hogy mondjam el a mikulásos mesét, szóval tudja, hogy ugyanaz, pedig még kicsi, 2,5 éves.
5/11 anonim válasza:
Mindkettőt, mert a dalokban is szerepel így is, úgy is:)
6/11 anonim válasza:
1989 óta Mikulás..
Ez micsoda hülyeség!
Mindig is Mikulás volt, csak az orosz Hóapó tükörfordításaként lett Télapó nálunk is.
Nem ismered Szent Miklós történetét????
7/11 anonim válasza:
Mi mindkettőt használjuk. 3 éves fiam sokszor meg is állapítja, hogy a Mikulás és a Télapó ugyanaz, csak két neve van.
8/11 anonim válasza:
Mi is mindkettőt használjuk, mondtam neki, hogy ugyanaz, csak két neve van és érti is - 2 éves.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!a fiam 1,5 éves és valamiért a mikulás név nem jön be ,télapónak mondja ő is pedig így is úgy is mondogattuk neki:)
2012. dec. 6. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!