Van olyan játék vasaló ami melegszik is?
Figyelt kérdés
A lányom játék vasalót szeretne, és kérdezte, hogy az is melegszik-e, mondtam, hogy nem. Na neki olyan játék vasaló kell, ami melegszik is egy kicsit.2012. dec. 4. 22:11
3/9 anonim válasza:
Akkor áram kellene bele, és hát a gyerekek ne nyúlkáljanak az áram közelébe sztem:)
4/9 anonim válasza:
Tedd neki fél percre a radiátorra, aztán mehet játszani. Vagy ne vegyél, ha neki mindenáron olyan kell, ha nincs, akkor nincs. Nekem anyum vett egyszerűt, ha játékból melegnek akartam érezni, akkor radiátoron volt kicsit, és már jobban is éreztem magam.
5/9 anonim válasza:
olyan van, ami hangot ad ki, mitha gőzölne. de melegedősről még nem hallottam.
7/9 A kérdező kommentje:
nyilván 100000 elemes játék van, amihez nem kell feltétlenül áram.
A radiátoros ötlet jó, csak az a baj, hogy padlófűtésünk van és 2 naponta kell csak bekapcsolni, szóval biztos nem várja ki míg 2naponta bekapcsolom a fűtést, hogy vasalhasson, inkább nem veszek neki, ha köti az ebet a karóhoz.
2012. dec. 4. 22:40
8/9 anonim válasza:
Ilyet biztosan nem fogsz találni, mert balesetveszélyes lenne. Vegyél neki olyat, ami vízzel tölthető es töltsd meg melegvizzel.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!