Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikulásra kapnak játékok a...

Mikulásra kapnak játékok a gyerekeitek? Vagy "csak" gyümölcsöt, csokit, mogyorót?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen játékot?
2012. dec. 4. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is kapnak a gyerekek játékot könyvet és persze csomagot is.Én is kaptam játékot gyerekkoromban.Kisfiam lepkefujó elefántot kap,mesekönyveket,müanyag állatokat,nem csak tölünk hanema családtól.
2012. dec. 5. 06:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
én is mindig kaptam játékot. nem nagy izét, többnyire plüssöket mert imádtam a kis puhaságokat :) 21 múltam de még mindig megvan az összes és makacsul ragaszkodok minden egyes darabhoz a gyűjteményemben :)
2012. dec. 5. 09:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

3 éves a fiam.

A csomag mellé kap zsírkrétát, temperát, színes ceruzákat, kifestőt. Most nagyon rá van kattanva ezekre, hiába van, sosem elég. :)

2012. dec. 5. 10:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves kisfiam nem édesszájú, ezért csak gyümölcsöt kap. Játékot nem, az majd karácsonykor lesz.

Ha viszont már nagyobb lesz, szeretnék ilyenkor színesceruzát és kifestőt is venni (csak még nem érdekli).

2012. dec. 5. 10:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk csak az általam összeválogatott mikulás csomagot kapja (kinder csokik,tojás,mogyoró,keksz).Nagyszülőktől az édességen kívül kap matricás füzetet,pónilovat,harisnyákat.(3 éves)
2012. dec. 5. 10:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Nálunk (4 éves kislány) pónis süteményes könyvet kap hozzá gyúródeszkát sodrófával, így majd ebből készítjük karácsonyra a sütiket együtt. :) Meg egy csoki mikulást.
2012. dec. 5. 14:22
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Elég vegyes, mi igazábólcsak csokit kaptunk anno, de én úgy szeretnék a kisfiamnak egy plüss figurát is adni. Viszont lehet, hogy kibírom Karácsonyig, és nem kezdek neki az ajándékozásnak Mikulásra is.

Még van kb 10 percem, hogy kitaláljam :)

2012. dec. 6. 01:06
 18/20 anonim ***** válasza:
na mi lett végül? megkapta a plüsst? :)
2012. dec. 6. 11:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen :)
2012. dec. 6. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
biztos örült neki ^^ én 21 éves fejjel is imádom az összes plüssöm és legszívesebben a világ össze plüssét begyűjteném csak helyem nincs :D
2012. dec. 7. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!