Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évesnek melyik duplot...

Másfél évesnek melyik duplot vennétek a kettő közül?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2012. dec. 4. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi alapkockákkal kezdtünk, azokat gyönyörűen rakosgatja egymásra, épít vele szépen. A bátyus szettjeit csak szétszedi, de az alapelemekkel érdekes módon épít szépen.

Én vennék alapkockákat.

A linkelt közül teljesen mindegy, mindkettő ugyanaz szinte.

4 éves és 21 hós gyerekek

2012. dec. 4. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:

2. az autószállítót,mert ott a kisautókat is lehet külön tologatni, pakolgatni.

És darus oké jól mutat, és jó minőségű a Duplo,de én félnék, hogy az emelőkart letöri.

2012. dec. 4. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2. linken lévőt, de nem a Brendonból!
2012. dec. 4. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha választani kell a második

Én személy szerint egyiket sem venném egy másfél évesnek. Vannak sokkal jobb nekik való Duplok, mitől nem kapok szívgörcsöt hogy mikor törik le belőle egy darab. Az enyém pl 2 éves, van egy alapszettje és van hozzá egy dinos kiegészítő és most kap még hozzá állatosat, amiben nagyobb figurák vannak, és nem több darabból vannak összeszerelve, hanem 1 db az 1 db. Remélem érthető volt az utolsó mondat.

2012. dec. 4. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezek akkor jók, ha kifejezetten a tűzoltóra, vagy az autószállító kamionra van ráálva a gyerek. Bár másfél évesen, szerintem ilyen még nincs (az én fiam 2 évesen lett kukásautó mániákus, és akkor megkapta a duplo kukásautót, azt nagyon szerette). Amúgy egyet értek a többiekkel, inkább alap kocka csomag kellene. Vagy amiben van több építeni való. A lányom ezt kapta tavaly karácsonyra (amikor 15 hónapos volt), és imádja csúszdáztatni a szereplőket. Meg persze építeni, szétszedni stb.

[link]

2012. dec. 4. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Alapkészlete van, az XXL 200db-os, ill. járművei, állatkert, farm, traktor, stb. Csak ezt nem tudtam melyik lenne jobb, de az autószállító felé húzok én is.
2012. dec. 4. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!