Másfél évesnek melyik duplot vennétek a kettő közül?
Mi alapkockákkal kezdtünk, azokat gyönyörűen rakosgatja egymásra, épít vele szépen. A bátyus szettjeit csak szétszedi, de az alapelemekkel érdekes módon épít szépen.
Én vennék alapkockákat.
A linkelt közül teljesen mindegy, mindkettő ugyanaz szinte.
4 éves és 21 hós gyerekek
2. az autószállítót,mert ott a kisautókat is lehet külön tologatni, pakolgatni.
És darus oké jól mutat, és jó minőségű a Duplo,de én félnék, hogy az emelőkart letöri.
Ha választani kell a második
Én személy szerint egyiket sem venném egy másfél évesnek. Vannak sokkal jobb nekik való Duplok, mitől nem kapok szívgörcsöt hogy mikor törik le belőle egy darab. Az enyém pl 2 éves, van egy alapszettje és van hozzá egy dinos kiegészítő és most kap még hozzá állatosat, amiben nagyobb figurák vannak, és nem több darabból vannak összeszerelve, hanem 1 db az 1 db. Remélem érthető volt az utolsó mondat.
Ezek akkor jók, ha kifejezetten a tűzoltóra, vagy az autószállító kamionra van ráálva a gyerek. Bár másfél évesen, szerintem ilyen még nincs (az én fiam 2 évesen lett kukásautó mániákus, és akkor megkapta a duplo kukásautót, azt nagyon szerette). Amúgy egyet értek a többiekkel, inkább alap kocka csomag kellene. Vagy amiben van több építeni való. A lányom ezt kapta tavaly karácsonyra (amikor 15 hónapos volt), és imádja csúszdáztatni a szereplőket. Meg persze építeni, szétszedni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!