Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek, hogy szokassam a...

Anyyí7 kérdése:

Szerintetek, hogy szokassam a kisfiamat a bilizésre?

Figyelt kérdés
A kisfiam lassan betölti a 2.5 évet de mondhatni nem igazán akar bilizni.Ha leveszem róla a pelust és "baleset" történik akkor szinte nem is zavarja hogy netán pisis a nadrágja,megnézi de annyi megy tovább játszani.Mikor én csalogatom aa bilihez vagy a wc-het(amihez már szűkítőt is beszereztem)nagy nehezen van pisi de ő nem szól előtte.Ha egymás után többször hívnám akkor megmondja,hogy "Nem."és nem is tudom rávenni ,hogy rácsücsöljön.A nagy dolognál pedig volt már mikor sikerűlt bilibe de 10-ből 9-szer azt mondja szintén hogy "Nem." és inkább nem kakil.Szerintem már nagyon idelye lenne de már nem tudom ,hogy tanítgassam.Szívesen veszek minden tanácsot.
2012. dec. 4. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Kisfiam tavaly nyáron 2,5 éves volt. Hiába volt itthon egy szál gatyóba a meleg miatt, nem akart se a bilire, sem a WC-re ülni. Erőltetni nem akartam, így ha bekakilt/pisilt szólt . Öltöztünk és takarítottam. Majd 33 hónaposan novemberbe szólt, hogy kakilnia kell, és ment a WC-re. Onnantól 2 hét alatt szobatiszta lett, 34 hósan már a nappali alváshoz sem kellett pelus, 35 hósan éjjelre sem. Szerintem ne erőltesd, várd ki amíg ő szól, amikor megérik rá. Én is ígértem neki micimackós gaytókat meg is vettem neki, abba is belekakilt tehát náluk semmi nem vált be.
2012. dec. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!