Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiscsoportos lányomat most...

Kiscsoportos lányomat most vegyem ki és jövőre kezdjen máshol (3 éves évvesztes) vagy járjon egy évet itt a többit amott?

Figyelt kérdés

Költöztünk. A lányom 2 hónapja kezdte az ovit (ahova még tavasszal irattuk be mikor még nem tudtuk a költözést) de ebből 2x2 hét betegség volt. Szereti, néha persze pityergett, de ragadnak rá az új dalok mondókák, szereti az óvónőt barátkozik, várja a programokat. Már 2 éves kora után nem sokkal egyfolytában az oviba készült nagyon várta.

Viszont így most nagyon messze lett a lakóhelytől, (relatív a "nagyon" de 40-50 perc buszozással oda meg vissza számára, számomra még több mert ugye haza is kell jönni). Az öccsével vagyok itthon. Átiratnám közelebbi oviba (itt van 2 háztömbre) de nem tudom mivel teszek rosszabbat-jobbat neki ha kiveszem és még egy évet itthon van és 4 évesen megy (holott láthatóan kevés vagyok már neki 24 órában) és akkor kiscsoportban kezdene és azzal a társasággal mehetne 3 évig (majd' 7 évesen menne suliba mert okt.eleji), vagy jár ide egy évet ahol most van és utána váltunk? Attól is aggódom hogy 4 évesen már egy "kész" középső csoportba tennék be ahol esetleg már nem fog tudni úgy beilleszkedni?

2012. dec. 4. 12:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen persze viszem a kicsit is, hát annyira nem kicsi végülis már, lekopogom eddig egyszer volt náthás. (8 hós, szopik)
2012. dec. 4. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!