Ki Milyen mosóport és öblítőt használ? és a gyermekének külön mos vagy mehet egy az egybe fölég (ha nem munkásruháról van szó?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 10:33
11/15 anonim válasza:
Mennyi ecetet szoktatok beleönteni a mosógépbe?hány százalékosat?és az öblítő helyére kell?
Amúgy én Ariel mosóport és Softlan (német) öblítőt használok.
De kipróbálnám az ecetet is!
12/15 anonim válasza:
3 éves gyerekünk van, és 1 önálló mosásnyi ruhát összekoszol 1 hét alatt, ezért külön mosom az övét (de csak ezért). Mosógél Auchanos (legolcsóbb), öblítő szintén.
13/15 anonim válasza:
Fél évig külön mostam a lányom holmijait, mostmár csak szinekre válogatok. Mindent újra öblitek, mikor lejárt a mosóprogram. Próbáltam olcsóbbakat többfélét. A mosódiót is. Nekem a fehérek/világosak beszürkültek tőluk:(. Ezért azoknak csak Ariel. A feketének/sötéteknek Aldis feketéknek valót használok. A színeseket is foltisztítoznom kell sokszor mielőtt mosom (még van mosódió--ezért azzal). Öblitőt mikor milyet...semzitivet. Az ecet is jó...de azért nem annyira:(. Vagy nem jól használom?
14/15 anonim válasza:
Persil sensitive és DM-es sensitive öblítő, egyik sem illatos, nem is szeretem az öblítő illatokat, és irritálja is a kisfiam bőrét.
15/15 anonim válasza:
Én Lidl-s Formil mosógélt használok és ugyanott kapható öblítőt, sajna nem jut eszembe a neve, nekem nagyon bejöttek ezek, nem büdik a ruhák és sokkal több folt kijön, mint a tomival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!