Mik azok a gyerekjátékok, amiket "beengedsz a házba", és mik azok, amiket nem?
Kreatív, egyedi, mainstream, műanyag, fa, üveg, tömegcucc, természetes anyagból készült, otthon készült stb.
Pl: Ha nekem egyszer gyerekem lesz, akkor azokat a kínai, vásári giccses bazáriákat nem nagyon fogom díjazni, de a fából készült lovacska, kard vagy pajzs jöhet.
Majd ha lesz gyereked, azt fogod megvenni a mi a gyereknek tetszik, amit ő szeretne, amivel játszani fog!
Nem magadnak veszed majd!!!
Jöhet bármi,csak idegesitő zenéje ne legyen,mert az elem nélkül marad.
Egyébként a gyerek választ
Én sem díjazom őket, ettől függetlenül van hogy megveszem. Volt már hogy anyukámmal ment vásárolni magának egy játékot, mert a nagyi megígérte neki, hogy vesz. Anyukám úgy jött haza, hogy jófej ez a gyerek, hiába próbálta rábeszélni egy 7000Ft-os valamire, egy 600 Ft-os kardot választott :D
Ettől függetlenül én is szeretem a minőségi játékokat, kreatív dolgokat, de nem magamnak vásárolok.
Nyilván. De én most nem erről beszélek. Egyébként neveléssel lehet ízlést kialakítani.
Tehát újra kérdezem.
És mi újra ugyanazt válaszoljuk.
Nincs olyan, amit előre elterveztem, h nem fogok megvenni.
Nekem kacat, a fiam pedig órákig eljátszik vele.
Aztán vannak olyan dolgok, amiket én akartam megvenni, pl mesekocka, én imádtam anno, a fiam sosem játszott vele.
A bóvlikról annyit, h megvettem, aztán persze szinte azonnal tönkrement, és elmondtam a fiamnak, h miért, és megbeszéltük, h többet ott játékot nem veszünk, inkább kivárja, h jó minőségű játékra legyen pénzem.
Ennyi.
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Nekem is voltak hasonló elképzeléseim, de mikor a gyerek nem díjazza a fajátékokat, meg a fejlesztő játékot, mert neki a barbie kell akkor sajnos azt kell megvenned, ha nem kidobni akarod a pénzt.
Amúgy az utolső megjegyzésed egy csöppet erős. Ízlést valamilyen szinten lehet azzal befolyásolni amit otthon lát, de nem nevelés kérdése. Kicsit vissza kellene fognod magad, mert gőzöd sincs még a gyereknevelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!