Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mik azok a gyerekjátékok,...

Mik azok a gyerekjátékok, amiket "beengedsz a házba", és mik azok, amiket nem?

Figyelt kérdés

Kreatív, egyedi, mainstream, műanyag, fa, üveg, tömegcucc, természetes anyagból készült, otthon készült stb.

Pl: Ha nekem egyszer gyerekem lesz, akkor azokat a kínai, vásári giccses bazáriákat nem nagyon fogom díjazni, de a fából készült lovacska, kard vagy pajzs jöhet.

2012. dec. 4. 10:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha lesz gyereked, azt fogod megvenni a mi a gyereknek tetszik, amit ő szeretne, amivel játszani fog!

Nem magadnak veszed majd!!!

2012. dec. 4. 10:31
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Jöhet bármi,csak idegesitő zenéje ne legyen,mert az elem nélkül marad.

Egyébként a gyerek választ

2012. dec. 4. 10:33
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sem díjazom őket, ettől függetlenül van hogy megveszem. Volt már hogy anyukámmal ment vásárolni magának egy játékot, mert a nagyi megígérte neki, hogy vesz. Anyukám úgy jött haza, hogy jófej ez a gyerek, hiába próbálta rábeszélni egy 7000Ft-os valamire, egy 600 Ft-os kardot választott :D

Ettől függetlenül én is szeretem a minőségi játékokat, kreatív dolgokat, de nem magamnak vásárolok.

2012. dec. 4. 10:36
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd meglátod, hogy azt fogod megvenni, amit a gyerek akar. Hiába veszel neki ezrekért valamit, ha az összenyomott műanyag pohárral jobban eljátszik, mint bármivel. Én pl nem szeretem a hangosan zenélős dolgokat, szerencsére a márkásabb játékoknál állítható a hangerő, de a kínai vackoknál üvölt ha kell ha nem.
2012. dec. 4. 10:42
 5/24 anonim ***** válasza:
Ha gyereked lesz rájössz, hogy amit elképzeltél a neveléssel kapcsolatban az nem úgy működik....mindig figyelembe kell venni a gyerek személyiségét is....
2012. dec. 4. 10:44
 6/24 A kérdező kommentje:

Nyilván. De én most nem erről beszélek. Egyébként neveléssel lehet ízlést kialakítani.

Tehát újra kérdezem.

2012. dec. 4. 10:52
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

És mi újra ugyanazt válaszoljuk.

Nincs olyan, amit előre elterveztem, h nem fogok megvenni.

Nekem kacat, a fiam pedig órákig eljátszik vele.

Aztán vannak olyan dolgok, amiket én akartam megvenni, pl mesekocka, én imádtam anno, a fiam sosem játszott vele.

A bóvlikról annyit, h megvettem, aztán persze szinte azonnal tönkrement, és elmondtam a fiamnak, h miért, és megbeszéltük, h többet ott játékot nem veszünk, inkább kivárja, h jó minőségű játékra legyen pénzem.

Ennyi.

2012. dec. 4. 10:57
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozok az előttem szólókhoz. Nekem is voltak hasonló elképzeléseim, de mikor a gyerek nem díjazza a fajátékokat, meg a fejlesztő játékot, mert neki a barbie kell akkor sajnos azt kell megvenned, ha nem kidobni akarod a pénzt.

Amúgy az utolső megjegyzésed egy csöppet erős. Ízlést valamilyen szinten lehet azzal befolyásolni amit otthon lát, de nem nevelés kérdése. Kicsit vissza kellene fognod magad, mert gőzöd sincs még a gyereknevelésről.

2012. dec. 4. 11:01
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
En szemely szerinte nem szeretem a harci eszkozoket igy a kard, jatek geppuska, egyverek nem igazan allnak kozel hozzam. De tudom, hogy eljon az ido es a kisfiam majd ezekre is szemet vet es majd jatszani akar veluk. Megtilatani nem fogom mert szerintem sokkal rosszabb. Az elektronikus Xbox tv jatekert sem vagyok oda de ezzel is szokott autoversenyezni. Nem a vilag vege ugy gondolom az a napi 15-20 perc. Meg kell talalni az arany kozeputat. Mielott gyerkocom lett volna biztosra allitottam, hogy en aztan nem engedem Xbox meg ilyen ketyerek kozelebe. Mas az elmelet es a gyakorlat hidd el. :)
2012. dec. 4. 11:13
 10/24 anonim ***** válasza:
29%
Én nem engedek be beszélő játékokat, szerintem az nem normális. Nem szeretem, ha egy játék az anyukája helyett énekel, hogyha "tanítja" angol szvakra, mondókákra stb. Aztán nem szeretem a kreativitásgyilkos játékokat, pl a szeletelős gyümölcsöket, zöldségeket, a hellokittyt, a pónilovakat - de ha szerete, akkor 1-1 darabja ezekből majd lehetne, a tömegízlés kicsit úgyis magával fogja ragadni, ha közössgbe kerül, nem áltatom magam :)
2012. dec. 4. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!