Direkt pisil be?
2,5 évesen kezdett bilizni a kisfiam és nagyon szépen 2 hét után mindig szólt, hogy ha pisilni kellett neki. Mondhatni szinte sosem pisilt be. Most meg 4 hónap elteltével itthon bölcsike után szinte mindig bepisil, nem szól, a bölcsiben még nem kérdeztem meg, hogy ráültetik, ahogy szokták, vagy szól és akkor pisil. Kb. 2 hete megy ez. Elbújik és már pisi ruhával jön elő. Sosem szidtuk, mert nem is volt miért, ahogy írtam is. Büszke volt magára, hogy nagyfiú és bilikébe pisil, most meg nem érdekli, sőt azt mondja, hogy kisbaba inkább. Szerintem nincs felfázva, most voltunk egyéb ok miatt vizelet vizsgálaton, az rendben volt. Persze a pisis ruhától azonnal szabadulni akar, de nem is akarom rajta tartogatni, nehogy megfázzon.
Meddig tarthat ez? Normális? Milyen okok lehetnek a háttérben? Adjatok tanácsot, mit tévők legyünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!