Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil még be mindig?...

Miért pisil még be mindig? Este, és ami a legnagyobb baj, délben is?

Figyelt kérdés
3 év 3 hónapos, és még mindig ott tartunk hogy ha egy órát alszik délben, akkor is csurom pisi.Így nem alhat ott az oviban, és nem tudok dolgozni sem, mert nincs aki ebéd után elhozza.Már kellemetlen is, mert furán néznek csak mikor mondom hogy még mindig bepisil.
2012. nov. 19. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én tettem fel pár napja:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Láthatod, nem vagy egyedül a problémával, én is az ovi miatt szeretném, ha legalább a napközbeni bepisilés megoldódna. Szegény kisfiam nagyon szeretne már ott aludni, de addig nem lehet. Talán idővel megoldódik, én időnként próbálom pelus nélkül altatni, de eddig nem sok sikerrel.

2012. nov. 19. 16:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.Igen, én is válaszoltam a kérdésre:-)))

Jajj, nagyon nehéz.Ma már azt is "megkaptam" mikor mondtam a szomszédnak hogy még bepisil, hogy biztos pszichésen van.Persze nem bántásnak mondta, csak rosszul esett.

2012. nov. 19. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
3ésfél éves a fiam este és délután is pelus van viszont az oviba már nem kell neki pelus! beirattam és rá 2hónapra leszokott,egyszer nagyon rossz volt az oviba és mondta neki az ovónéni aki igy tud rosszalkodni annak pelus sem kell már és azóta tényleg nem kell neki,itthon kéri de szerintem a másfél éves kicsi miatt!
2012. nov. 19. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Most olvasom feljebb miért nem adják rá délutáni alvásnál a pelust?
2012. nov. 19. 18:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Oviban már nem pelusoznak nálunk, ha erre gondolsz.
2012. nov. 19. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam egy műsorban egy szakértő embertől, h valami hormonnak kell elkezdeni termelődni a szervezetben, mert hiába szobatiszta stabilan nappal, amíg az nincs, addig alvás közben sajnos be fog pisilni a gyerek. Van akinél ez már 2évesen is termelődik, de van olyan, akinél még 6évesen sincs! Ez egy olyan dolog, amiről szegény gyerkőc nem tehet, hiába gondolná ezt ő már másképp.
2012. nov. 19. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Esetleg keress rá a cseppcsengőre a neten.
2012. nov. 19. 22:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy erről ők nem tehetnek, mert már többször mondta hogy nem kér pelust, mert nem pisil be.És mégis.Nem is erőltetem neki, mert tudom hogy ha rajta múlna már nem kellene neki pelus.Csak ugye nekem rossz mert így nem tud ott aludni, és meg van kötve a kezünk, segítség nincs aki el tudná hozni minden délben.Patt helyzet.
2012. nov. 20. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:
2012. nov. 21. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Beszéltem az óvónővel, azt mondta, próbáljuk meg az ott alvást - a kisfiam nagyon ott szeretne maradni az oviban -, egy óra alvás után fel fogja kelteni, és kiviszi pisilni. Jövő héten kezdünk.

Nagyon érdekes ez a cseppcsengő, amit a 9-es válaszoló linkelt be.

1-es válaszoló

2012. nov. 24. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!