Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon kétségbe vagyok esve?...

Nagyon kétségbe vagyok esve? Mi csípte meg? , Nagyon durva!

Figyelt kérdés

25 hónapos a lányomat megcsípte valami.

Bár nincs bolhánk,de voltunk itt ott a héten azt hittem az okozza.

A lábán, kezán oldalán sok piros csípés,viszket neki, fenistillel kenem. De ma reggelre pár darabból hólyagszerű valami lett,olyan mint a vízhólyag.

Vigyem ügyeletre, vagy mit csináljak vele???

Ilyen még soha nem volt. Barátnőm szerint pók..de rendesen takarítok, tisztán élünk...nem értem

2012. dec. 2. 08:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ügyeletre, vagy pedig ha van közelebb ügyeletes gyógyszertár, akkor oda is mehetsz elsőre.
2012. dec. 2. 09:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Szóval 2 éves. Gondolom, jár gyermekközösségbe. Ott elkaphatta a bárányhimlőt.
2012. dec. 2. 09:06
 3/11 anonim ***** válasza:
igen,ez szerintem is bárányhimlő!
2012. dec. 2. 09:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Ahogy elolvastam, én is egyből a bárányhimlőre szavaztam.
2012. dec. 2. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

ilyen? Mert akkor elég nagy a valószínűsége, h bárányhimlő. Hívd fel a dokidat, hogy elkülönítve fogadjanak, nehogy megfertőzzétek a többi gyerkőcöt a váróba.

2012. dec. 2. 13:32
 6/11 A kérdező kommentje:

HAsonló!!

Volt kinn az ügyeletes, szerinte nnyi csípés nem lehet rajt. SZERINTE bárányhimlő,de nem biztos benne:(:(

2012. dec. 2. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ha hólyagos lett, akkor himlő inkább. Általában csak találgatnak az orvosok, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Kapott védőoltás bárányhimlő ellen? Mert akkor enyhébb lefolyású lehet, ha el is kapja.
2012. dec. 2. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom kiderült e a kérdésed kiírása óta,hogy mi lehet.

ezt a kérdést én írtam ki.Volt a csípésből kezén lábán.Calcimuscot kapott as lányom+fenistil géllel kenegettem és elmúlt.Azt mondta a doki,hogy valószínű alergiás a szúnyog vagy pókcsípésre és ezért lesz ilyen csúnya a csípés helye.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2012. dec. 3. 00:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem ilyen!

Az ügyelets dokis zerint himlő. Gyerekorvos még nem látta most viszem,mivel nem hajlandó kijönni:(:(

2012. dec. 3. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:

ilyen nincs hogy nem hajlandó kijönni!Milyen orvos az ilyen?Az jó lesz neki ha az egész váró elkapja a bárányhimlőt?Eszem meg áll némelyik orvoson...

Jobbulást mindenesetre a kislányodnak!

2012. dec. 3. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!