Nagyon kétségbe vagyok esve? Mi csípte meg? , Nagyon durva!
25 hónapos a lányomat megcsípte valami.
Bár nincs bolhánk,de voltunk itt ott a héten azt hittem az okozza.
A lábán, kezán oldalán sok piros csípés,viszket neki, fenistillel kenem. De ma reggelre pár darabból hólyagszerű valami lett,olyan mint a vízhólyag.
Vigyem ügyeletre, vagy mit csináljak vele???
Ilyen még soha nem volt. Barátnőm szerint pók..de rendesen takarítok, tisztán élünk...nem értem
ilyen? Mert akkor elég nagy a valószínűsége, h bárányhimlő. Hívd fel a dokidat, hogy elkülönítve fogadjanak, nehogy megfertőzzétek a többi gyerkőcöt a váróba.
HAsonló!!
Volt kinn az ügyeletes, szerinte nnyi csípés nem lehet rajt. SZERINTE bárányhimlő,de nem biztos benne:(:(
Nem tudom kiderült e a kérdésed kiírása óta,hogy mi lehet.
ezt a kérdést én írtam ki.Volt a csípésből kezén lábán.Calcimuscot kapott as lányom+fenistil géllel kenegettem és elmúlt.Azt mondta a doki,hogy valószínű alergiás a szúnyog vagy pókcsípésre és ezért lesz ilyen csúnya a csípés helye.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nem ilyen!
Az ügyelets dokis zerint himlő. Gyerekorvos még nem látta most viszem,mivel nem hajlandó kijönni:(:(
ilyen nincs hogy nem hajlandó kijönni!Milyen orvos az ilyen?Az jó lesz neki ha az egész váró elkapja a bárányhimlőt?Eszem meg áll némelyik orvoson...
Jobbulást mindenesetre a kislányodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!