Fotucsok kérdése:
Mennyire durva nálatok a dackorszak? Hogyan kezelitek?
Figyelt kérdés
3 évesekre gondolok. Miket csinálnak, és ti hogyan kezelitek?2012. jún. 4. 22:47
1/1 anonim válasza:
3 éves a lányom. Úgy érzem még elég jól tudom kezelni, pedig iszonyat makacs kislány. Be tudja vágni a durcit, kiabálni is szokott mérgében rám. Egy mondattal el szoktam intézni, nem foglalkozok olyankor vele, el szoktam mondani neki, hogy ez az oviban lehet, hogy divat, de itthon nem viselkedünk így. Na persze van olyan is, hogy mondhatok bármit, pl ha elmegyünk bevásárolni, nagy bevásároló központ, megunja a kocsiban ücsörgést, menni jobbra balra, nem engedem, mert pikk pakk el tud tűnni a sorok közül, olyankor erélyesnek kell lennem, mert nagyon el tud szaladni vele a ló. Egyértelműen bele rakom vissza a kosárba, akkor maradhat kint, ha látom rajta, hogy változtat és nem futkos el mellőlünk. Nem engedek neki, mert akkor csak rosszabb a helyzet, egyből felismeri és még tovább megy.... hiszti mostanában nem fordul sűrűn elő, mármint az a csakazértismástcsinálokmintamitanyamond hiszti :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!