Bambi?! Lányom 4,5 lesz januárban, megkapta rokonoktól a Bambi könyvet. Elolvassam neki az igaz verziót, hogy meghal Bambi anyja?
Én nem szeretném, férjem szerint már mehetne. Vekerdy Tamástól is azt olvastam, hogy a Bambi kisiskolás korra való mese, én is így érzem, főleg, hogy örülök, hogy lekattant a halál témáról a lányom.
Kb. negyedéve rengeteget foglalkoztatta, pl. boltos játéknál ilyeneket mondott: Nyugodtan vedd meg ezt a játékot, a kisbabám már úgyis meghalt, nem kell már neki.
Rengeteget kérdezte, hogy ki mikor hal meg, ki fog leghamarabb és ha az került szóba, hogy anya, akkor látszott rajta, hogy kiborítja a téma, mindig tiszta könny lett a szeme. Aztán jó ideje ez nem téma, nem szívesen kavarnám megint be.
Családban haláleset szerencsére nem fordult elő.
Szerintetek, mik a vélemények, tapasztalatok?
Szerintem se!
Én elmúltam 30, de még mindig emlékszem, milyen rossz volt, mikor kb 6 évesen elolvasták nekem. Tök kiborító szerintem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!