Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen apukáról? Egy néni nagyon leoltotta! Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Ma a babámmal elmentünk az IKEA áruházba.A gyerekosztályon nézelődtem,amikor egy nagy csetepatéra lettem figyelmes.Mivel mellettem állt a néni meg az apuka színtisztán hallottam mindent.A lényeg apuka zenét hallgatott fülhallgatóval,két gyerekük volt,egy kb. 5 éves és egy 3 éves.Ott volt a felesége is.Lényeg a lényeg az 5 éves kislányra egyáltalán nem figyelt az apuka.A két kisgyerek egyfolytában kérlelte az apukát,hogy hagy hallgassanak bele,abba amibe hallgat.Az apuka meg se hallotta a gyerekek kérését.A néni,mint utólag kiderült a gyerekek nagymamája,nagyon leoltotta az apukát,hogy inkább a gyerekekre kéne figyelni,meg hogy az,hogy bedugja a fülét,kb. azt jelenti,hogy nem érdekli őt semmi,még a gyerekek se,a lesz*rás tökéletes jelképe.

Ez engem csak azért érintett mélyen,mert én is zenét hallgattam.A 3 hónapos babám a hordozókendőbe aludt,én meg bedugtam a füleimet.Ha fent van,csak ritkán szoktam,meg ha sétálunk se,csak ha felszállunk valami tömegközlekedési eszközre és ott vagyunk,plusz ha alszik.Tehát ha ébren van vele foglalkozom kivéve buszon,villamoson,akkor ő nézelődik,én zenét hallgatok.Ja,és ha nagyobb lesz soha,de most még sokat alszik stb.

Mit gondoltok?Mi a véleményetek arról az apukáról,illetve rólam?

2012. nov. 28. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

4-essel egyet értek. Férjem is utál Ikeába jönni, csak azért jön, mert pakolnia kell! Többnyire nagy dolgokat veszünk, én a lapra szerelt bútorokat nem fogom a 155 centimmel rakosgatni. Gyereket nem tudjuk kire hagyni. Én is utálok menni, neten kinézzük előre, mi kell, melyik sorban, polcon van lent, és így megyünk, nem nézelődünk, a férjem meghülyülne. Ő úgy "tüntet" az Ikeás látogatások ellen, hogy átrohan mindenen, nincs nézelődés vagy "ó, még talán az is kell, de beszéljük át".

Mondjuk én nem engedném, hogy bedugja a fülét, de mi ketten vagyunk, nincs nagyszülő, segítség. Ez esetben a gyerekek otthon maradhattak volna a nagymamával. (Talán pont ezért volt megsértődve apuka, hogy nem így tettek?)

A te eseted teljesen más, nincs azzal semmi gond.

2012. nov. 28. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Nagy különbség van közötted, és az apuka között :)

Te egyedül voltál, egy olyan babával, aki még nem beszél - ráadásul aludt.

Nagyinak teljesen igaza van. Az apuka tapló volt...

2012. nov. 28. 23:34
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

A nagyinak nem kellett volna nyilvánosan letorkolnia az apukát, de teljesen egyetértek vele. Rémisztő, hogy milyen hapsik vannak mostanában, óriási tisztelet a kivételnek.

Beszélgethetett volna addig a gyerekekkel, mesélhetett volna neki a bútorokról, vagy tudom is én. Sok családot látok, hogy míg anya vásárol és "szenved" a gyerekkel, addig apa csak nyomkodja a mobilját... :-(

2012. nov. 29. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves 6.! Múlt héten sikerült csak a kisebbemmel elmenni sétálni, így nem kellett szemmel és szóval tartani a 3 évest. Nagyon élveztem, sose gondoltam, hogy egy csecsemő tologatása is jó program lehet :) nem kellett oda zene, élveztem.
2012. dec. 7. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem már olyan is volt, hogy a férjem elaludt a kikában:) bár akkor nem volt velünk gyerek.

Amúgy az ikeában tényleg borzalom kibírhatatlan a vásárlás, és érzed hogy az egész egy lehúzás. Szerintem az anyuka kitalálta, hogy márpedig ez meg ez lesz elvitte a férjét bólintani meg fizetni. Egy elszúrt nap, szar bútorok, "csak legyünk túl rajta érzés", egyedül a hot-dog a szuper:) És még az anyóst is vitték!!! áhh simán értem a fülhallgatót, vigyázzon a mamika a gyerekekre ah már eljött ő is.

2012. dec. 8. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!