Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvó néni ballagásra milyen...

Óvó néni ballagásra milyen ajándéknak örülne?

Figyelt kérdés
A csoport adná, és egyedi ajándék kellene.
2012. márc. 29. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiam tavaly ballagott,én voltam a fő szmk-s anyuka,egy másik anyuka adta az ötletet,és elmentünk a [link] "műhelybe",vettünk egy kínálótálat,ő kifestette,kiégettettük,az aljára ráírta a dátumot,és a csoport nevét.Az óvónéni és a dadus is ezt kapta.

2012. márc. 29. 13:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!Sajna Pest nekünk messze van.
2012. márc. 29. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én megtudtam, hogy szeret kötni, úgyhogy kap majd sok szép fonalat!
2012. márc. 30. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én anyukám óvónő, 30 éve van a pályán, és az utolsó ballagóitól nagyon kedves ajándékot kapott. Egy emlékkönyvbe felvezették a szülők a névsort, minden gyerek rajzolt neki valamit, és az anyukája két mondatban leírta, hogy miért szerette a gyerek őt, vagy mi volt kedves benne számára, azt amit a gyerek megfogalmaz vele kapcsolatban. Van benne ilyen aranyos válasz: hogy azért szeretem, mert mindig ad repetát, vagy mert szép cicát tud rajzolni, és mindig rajzol nekem stb.
2012. márc. 30. 15:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. ápr. 1. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!