4 évesnek tennétek TV-t a szobájába?
Én is azt gondolom ,hogy úgyis jön a kérlelés, hogy had kapcsoljuk be egy kicsit, stb...
Végig kérdeztük a családot, senkinek nem kell. Eladni nincs sok értelme, több vele a macera, mint amit ér.
Nálunk is ez volt, a nappaliban lecseréltük a tv-t és bekerült a régi a 3,5 éves fiam szobájába. Általában nem szokta nézni, ha tévézni támad kedve, este fürdés után, akkor a nappaliban nézi a minimaxot.
Szóval szerintem azért ne dobjátok ki a tévét, mert nem lenne más helye, csak a gyerekszoba. Beteszitek, de max nem dugjátok be, hogy véletlen se kapcsolja be.
Ha külön szobája lenne biztosan tennénk. Most is sok mesét néz a hordozható dvd lejátszón vagy a laptopon, miközben mi tv-t nézünk.
Lehet lepontozni :)
Nálunk nagyon sokat megy a tv. Nem nézzük, nem hallgatjuk, de megy. Megszokás. Fia mis bekapcsolja a mesecsatornát vagy beteszünk egy mese dvd-t, de igazából játszunk mellette, csak néha pislant oda, vagy ha valamelyik kedvenc sorozata megy éppen.
Nem tudom eldönteni. Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!