Mi lesz a karácsonyi menü? 3és fél másfél éves gyermekeim vannak
Szenteste: töltött csirke vagy csirkecomb krumplipürével, savanyúsággal, bejgli.
25: rokonokhoz megyünk.
26: sült kacsacomb, krumrlipüré, savanyúság.
24-én: rántott hal, rántott pulykamell, szalmakrumpli, majonézes krumplisali. Anyukám jön hozzánk vendégségbe és ő hoz halászlevet meg töltött káposztát. minden kaját megcsinálok előző napon, mert 24-én már sosem konyházom, kivéve a szalmakrumplit, azt frissen süti ki a férjem.
süti lesz méteres meg beigli + mézeskalács
25-én: anyósékhoz megyünk, ott mindig fasírt, sült csirke és rizs van meg húsleves.
26-án: esszük a korábbi maradékokat :) + mákos gubát szoktam csinálni
az ezt követő napokban hozzánk jönnek 2x és mi is megyünk 2 helyre. általában sütiket viszek
24-én: töltött tojás + tejszínes körteleves + rántotthal krumplisalátával + beigli
25-én: ráksaláta + mézes gesztenye krémleves vagy narancsos-aszús barackleves + sertésborda rajnai rizlingben párolva + beigli
26-án: maradék saláta + tárkonyos pulykaragu + gombás sertésszelet (csak sertés helyett csirkéből készítem el) + beigli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!