Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszósátort érdemes vásárolni...

Játszósátort érdemes vásárolni? Másfél éves a kisfiam.

Figyelt kérdés
Van amire érdemes odafigyelni vásárlás előtt?
2012. nov. 13. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
a lányom kapott másfél évesen Karácsonyra. Eleinte belemászott, elvolt benne, majd csak játéktároló és porfogó lett. Utána már nem ment bele. Így utólag már én azt mondom, nem adnék érte annyi pénzt, érdemesebb az ágyát megcsinálni kis bunkernak, olcsóbb, és célnak megfelel.
2012. nov. 13. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi is ugyanígy jártunk, mint az első. Nem érdemes.
2012. nov. 13. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is van 2féle. Az én fiacskám is 1,5évesen kapta.

Az egyik alagutas, egyik sárorból a másikba. Ha folyamatosan elől van, akkor szintén úgy vagyunk mint az előttem szólok. Átvált jétéktárolóvá,illetve foglalja a sok helyet. Ezért mindig elpakolom, indőközönként előveszem. Akkor eljátszik benne, aztán ugyan az. Megunja.

A másik egy felfújható házikó labdákkal. Ezt nagyon szerette ennyi idősen, folyton ott dekkolt. :)) Sajnos kilyukadt valahol az alja,és már nem foglalkozok vele, el van pakolva.

Most 2,5éves. Ha fel lenne fújva pár napig nagy szám lenne. :)

Ha van "felesleges" pénzetek, akkor vegyetek. Ha komoly ajándékon gondolkozol,akkor nem ajánlom annyira. Esetleg használtan nagyon olcsón megéri. Én mégegyszer nem adnék ki több ezret érte.

2012. nov. 13. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak 3 napig tartó csoda volt.
2012. nov. 13. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:

A lányom nagyon odavan érte. Kisbarátjánál látta, gondolkozom én is rajta.

Ikeába venném 6ezer forint.

Viszont félek tőle, hogy 3 napig tartó csoda (se) lesz ...

2012. nov. 13. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Az én fiam is az egyik kis haverjánál látta, illetve játszóházban anno nem lehetett kirobbantani onnan. Ezért is lett tavaly ez az egyik Karácsonyi ajándék. Azt a 8ezer ft-ot jobb dolgokra is költhettem volna. Én az Auchanban vettem.

3-as voltam.

2012. nov. 13. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!