Játszósátort érdemes vásárolni? Másfél éves a kisfiam.
Nekünk is van 2féle. Az én fiacskám is 1,5évesen kapta.
Az egyik alagutas, egyik sárorból a másikba. Ha folyamatosan elől van, akkor szintén úgy vagyunk mint az előttem szólok. Átvált jétéktárolóvá,illetve foglalja a sok helyet. Ezért mindig elpakolom, indőközönként előveszem. Akkor eljátszik benne, aztán ugyan az. Megunja.
A másik egy felfújható házikó labdákkal. Ezt nagyon szerette ennyi idősen, folyton ott dekkolt. :)) Sajnos kilyukadt valahol az alja,és már nem foglalkozok vele, el van pakolva.
Most 2,5éves. Ha fel lenne fújva pár napig nagy szám lenne. :)
Ha van "felesleges" pénzetek, akkor vegyetek. Ha komoly ajándékon gondolkozol,akkor nem ajánlom annyira. Esetleg használtan nagyon olcsón megéri. Én mégegyszer nem adnék ki több ezret érte.
A lányom nagyon odavan érte. Kisbarátjánál látta, gondolkozom én is rajta.
Ikeába venném 6ezer forint.
Viszont félek tőle, hogy 3 napig tartó csoda (se) lesz ...
Utolsónak:
Az én fiam is az egyik kis haverjánál látta, illetve játszóházban anno nem lehetett kirobbantani onnan. Ezért is lett tavaly ez az egyik Karácsonyi ajándék. Azt a 8ezer ft-ot jobb dolgokra is költhettem volna. Én az Auchanban vettem.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!