Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit foztok ma? 2 eves gyerkocu...

Mit foztok ma? 2 eves gyerkocunk van, o is a mienkol ezik, kezdek kifigyni az otletekbol.

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sárgaborsó főzelék volt pörkölttel. Utána a tervem fasírt kelkáposzta főzelékkel. Aztán meg őszibarackos csirkemell rizzsel. Utána szerintem Rácz ponty következik. Ezek lesznek mostanában.
2012. nov. 27. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Tegnapról maradt tárkonyos csirkeragulevest ettek ma, holnap paradicsomos húsgombóc lesz. Pénteken saját készítésű pizza lesz, hétvégén meg hentestokány rizzsel.
2012. nov. 27. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Ma tócsnit fogok sütni, kicsit másképp. A krumplit nem reszelni szoktam, hanem késes betétű robotgéppel aprítom fel. Mindig teszek bele más zöldséget is, mára répát és kelbimbót vettem, de cukkínivel a legfinomabb (nem kaptam sajnos). Ha ledaráltam minden zöldséget, liszttel, sóval, borssal elkeverem (tojást nem szoktam beletenni, attól csak még több lisztet vesz fel) és olajban kisütöm (de tepsiben is ki lehet, ha megspricceled olajjal). Tejföllel megkenve fogyasztjuk.
2012. nov. 27. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:

tegnap: tárkonyos ragu leves, grízes tészta

ma, holnap: Tejszínes-gombás ragu tésztával

holnapután: tökfőzelék fasírttal

utána: hawai csirkemell rizzsel

2012. nov. 27. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Offolnék: gombás receptesek, azt hiszem 3an írtátok, ti már adjátok 2 éves gyereknek? Minden ajánlás mást mond, mikortól evett nálatok gombát a gyerkőc?
2012. nov. 28. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!