Mit foztok ma? 2 eves gyerkocunk van, o is a mienkol ezik, kezdek kifigyni az otletekbol.
tegnapi tokány + tészta holnap milánói (azt is utközbe kapja meg mert mennem kell be a kórházba vizsgálatra
Lehet késziteni Sajtos Brokkolit azt is szereti a lányom
Krumplifőzeléket fasírttal:)
Holnap is ezt esszük, aztán csütörtökön főzök egy nagy adag gulyáslevest, hozzá palacsintát, pénteken meg valamilyen tésztát. Szombaton pörkölt lesz nokedlival, vasárnap meg tejszínes hús. Ennek a maradékait esszük hétfőn és kedden:)
Zöldbabfőzelék pörkölttel
Vannak ezek a 100 ft-ért kapható receptújságok, azokban vannak jó receptek, én onnan szoktam lesni ha nincs ötletem :-)
halrudacska lesz, rizibizivel, tartárral
holnap chilis bab neki chili nélkül
holnapután zöldborsós nokedli
tegnap hagymás májat evett törtkrumplival, uborkával
Ma semmit, mert tegnap este rakott zöldbab volt és azt esszük ma is.
Ötletek: Rakott krumpli, Carbonara spagetti(nagyon egyszerű), gyümölcsleves, krumplipüré cigánypecsenyével, rántott karfiol, wokban sütött csirkemellcsíkok gombával, májgombócleves.
Elsőre ennyi.
Sült csirkecomb lesz krumplipürével, ezt esszük holnap is. Vasárnap ér tegnap temesvári sertésborda volt krumplival, csüt. és pénteken tarhonyás húst csinálok.
Amit szeret a kislányom, az még a rakott kel, makaróni, hentes tokány rizzsel, tejszínes csirkemell tésztával, paradicsomos húsgombóc.
Nálunk ma sült csirkeszárny lesz krumplipürével és savanyúval, a 2 és 5 évesem nagy kedvence. :))
Tegnap spenót volt főtt krumplival és tojással, hétvégén meg sült pulykacomb rizibizivel és francia salival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!