Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sok játéka van otthon 21...

Sok játéka van otthon 21 hónaposotoknak? Mivel játszik szívesen, mi az ami nem érdekli?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi számít sok játéknak... Én azt mondom h nincs sok játéka, de pont elég. Majd most Karácsonyra kicsit feltankolunk, nagylányosabb játékai lesznek, utána szülinapja is következik. Könyvek jöhetnek minden mennyiségben, nagyon szereti őket. Így sokszor játék helyett egy új könyvet veszek neki, hogy ne mindig ugyanazokat olvassuk. Az abszolút kedvenc most a 18 formás formakocka. Ezt ősz elején kapta. Másik nagy kedvence a mosogatója, benne edények, tányérok, poharak. Rajzolni szeret, vagyis minket rajzoltatni :) Apával este legózik, mesekockából tornyot építenek. Labdázni is szokott vagy babázni, de ezt ritkábban.

1 hét múlva lesz 21 hós

2012. nov. 26. 14:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Amikor ezt az oldalt olvasom, úgy érzem, alig van játéka. Szobájába nézve azt mondom, pont elég. De itt olyan sokféle játékot emlegetnek, kezdem szégyellni magam, hogy nem vásárolok be rendesen a gyereknek. Csak ezért kérdezem.
2012. nov. 26. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom nem kell elárasztani mindennel. A sok dolog közül választani sem tud. Kicsi korában volt rengeteg játéka, elismerem. Rengeteg csörgő, rágóka, minden fajta anyagok. Csoportokat csináltam belőlük és naponta hetente váltogattam. Azt látom másoknál h minden játék szana-szét hever és egyikkel sem játszik igazán a gyerek. Van h az enyém is kiborít 2 kosár plüsst, egy jó nagy doboz legót és minden mást szétdobál, ez 5 perc és otthagyja az egészet mert nem érdekli. Kijön és folytatja tovább a konyhában, bár az eszközökkel legalább többet játszik (szűrő, merőkanál és társai). Mi nem tehetjük meg h rengeteg játéka legyen, anyagilag sem és hely sincs erre. Nem bánkódok rajta. Egy buborékfújó nagyobb élmény neki bárminél. És a fontos h együtt játsszunk, mert mit ér a 100 játék, ha ott van egyedül a gyerek és nem ül le mellé senki. Nem kell mindent megkapniuk sztem.
2012. nov. 26. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Megnyugtató volt olvasni a 2. választ. Én is így gondolkodom, csak most biztos sok kérdés szól a játékokról a karácsony miatt és amikor azt olvasom, hogy néhol annyi ajándékot kap a gyerek karácsonyra, mint nálunk egész évben szülőktől, nagyszülőktől (senkitől sem sajnálom), elgondolkodom, hogy nem vonok-e meg valamit tőle. De akkor nem foglalkozom ezzel.
2012. nov. 26. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Az 1. és a 2. is ugyanaz voltam :D
2012. nov. 27. 12:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor duplán köszi :D
2012. nov. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!