Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan mondjam el, hogy nem a...

Hogyan mondjam el, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékot? Elmondjam?

Figyelt kérdés
8 éves a kislányom, és ma megtalálta az ajándékokat, amiket a télapó hozott volna.... :( Határozottan kijelentette, hogy ő már nem is hisz a Mikulásban, hiszen látta, hogy el vannak dugva előre a csomagok. A karácsonyról viszont szót sem mertem ejteni... A manókban még hisz, mert megkérdezte, hogy mikor teheti ki az ablakba a listát, amit majd a manók visznek el a Jézuskának. Ez amolyan karácsonyi kívánságlista nálunk, amiből természetesen nem minden ajándék jár automatikusan, csak segítség a Jézuskának, hogy mit is szeretne igazán... Azt hiszem, lassan vallanom kellene, hogy a karácsonyi listát sem a manók viszik el, hanem én gyűjtögetem be minden évben nagy szorgalommal... De hogyan kezdjek hozzá? Olyan szépek voltak eddig a varázslattal teli karácsonyok!! Ti mit tennétek a helyemben?
2012. nov. 24. 18:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám el neki.

Bár én kb 4 éves korom óta TUDOM, hogy nincs se télapó sem jézuska, mégis felnőttem normálisan :-) Viszont annak az ízét soha nem fogom elfelejteni amikor megmosolyogtam az osztálytársaimat akik még mindig hittek benne. (nem mondtam el nekik sem) Nagyjából akkor fogalmazódott meg bennem egy a mai napig használt "szlogen" Én jobban szeretek TUDNI, mint hinni.

2012. nov. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!