Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehetne jobb "evo"?

Hogy lehetne jobb "evo"?

Figyelt kérdés

4,5 éves a fiam, mindig voltak kisebb-nagyobb gondjaink az evéssel, sosem volt dundi, a férjem családjában inkább hosszu, nyulánk férfiak vannak...

a gond ott van, hogy most igazán lefogyott a gyerkoc, kis szájfertozéssel kezdodott (ezt értem is), de már második honapja alig eszik, válogat, mindenre azt mondja, nem szeretem, akár fél orát is elcsámcsogna a tányer felett, de akkor is alig fogy az ételbol,hust szinte semmit nem fogyaszt, alig szed valamit a kanalára...nem tudom, mit tehetnék, tiszta vékony, csontos, nincs egy deka rezervája sem....multivitamint kb 1 honapja szed, nem sokat segít. nincs valami otletetek, hogyan megértetni vele, h ennél tobbet kell enni?

koszi:)

2012. nov. 23. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnőm a béres cseppet javasolta és igaz nem azonnal de bevált és meghozta a hozzá fűzött reményemet.én már csak reggel adok neki 5 cseppet és 5 csepp cebion cseppet.Persze ettől nekem is válogatós maradt de legalább eszik rendesen.
2012. nov. 23. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Enyémnek is volt ilyen idoszaka igaz kisebb 2éves.Szerintem a betegség váltja ki ezt benne rossz élmények maradtak meg neki lehet h egy egy kaja talán csiphette is a száját evés kozben aztan most azert is válogat.Az sem jo ha ilyenkor sajnálatbol mást teszunk elejébe mert aztan megszokja és még rosszabb lesz én is eleinte ezt csinaltam ma már nem elmondom neki hogy egyen ebbol ami van mert mást nem kap aztan ha éhes hajlando megenni.Ne eroltesd talán az még sokkal rosszabb egy kis játékot vigyetek be talán akkor jobban fog menni.Szegénykének nagyon rossz lehetett én meg is értem még egy felnottnek is rossz.Talán egy kis ido mulva vissza jon az étvégya is én is adtam multivitamint és semmi változást nem tapasztaltam lehet h a bérest jobb lenne kiprobálni tobb helyen olvastam hogy jo.Szerintem annyit ugy is eszik hogy legyen valami a pociban érzi hogy mi elég neki nem szabad eroltetni.Soványságrol pedig mi szulok képesek vagyunk képzelodni is itt éppen magamra értem amikor beteg volt és nem akart enni mind ugy láttam hogy csont sovány de az ismerosok mind megcáfolták.Hagyni kell neki egy kis idot azt javaslom és ha nem változik semmi akkor kivizsgáltatni hogy megnyugodjatok Minden jot
2012. nov. 23. 23:30
 3/3 A kérdező kommentje:

koszi a hozzaszolasokat, a béres cseppet még kiprobálom, erre valahogy nem gondoltam...

probálom nem eltulozni, de még a nyári csorés fényképeket nézve is most tiszta csont és bor a gyerek, ha most véletlenul elkapná egy hasmenos-hányos virus, mint tavaly is, hát nem lenne mibol leadnia:(

most a hétvégén jobban evett picit, remélem, változik a helyzet.

2012. nov. 25. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!