Mit tudok tenni, hogy jobb legyen a kapcsolatuk?
Lehet pont azért ilyen ragaszkodó és akaratos veled szemben/is,mert ott van a kis tesó.Féltékeny rá,elképzelhető hogy nála így jelentkezik.LÁtja,hogy osztoznia kell a kicsivel rajtad és ez nem tetszik neki.Apára meg úgymond "nincs szüksége",azért lóg rajtad folyton.
Szerintem majd idővel fog alakulni a helyzet; én addig is próbálnék minél több közös programot szervezni,ahol mindenki jelen van és talán így látná ő is,hogy így kerek a család és nincs szükség testvérféltékenységre.
Ha tudnád hányszor próbáltam meg megértetni vele én is, az anyja is, egyszerűen úgy gondolja, hogy nem szereti a lánya és kész. Nekem meg már rohadtul elegem van a villámhárító szerepéből. A kettesben töltött programok nem rossz ötlet, remélem kicsit összébb hozzák őket.
Amúgy a kicsit imádja a nagylány és szerencsére egy mintababa, aki elvan azzal is, ha csak nézelődik, sok vizet nem zavar. De sajnos így nem tudok vele annyit törődni, mint amennyit ennyi idősen a nagy megkapott. Valszeg vele túlzásba is vittem, mivel első gyerek volt és az ember akkor hajlamos minden szösszenésre ugrani, lehet ezért is lett ennyire anyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!