Miért nem tudok vele játszani?
Figyelt kérdés
Kisfiam 20 hónapos és egyszerűen,ha játszani szeretnék vele akkor 5 perc múlva megunja és megy egyedül autót tologatni,könyvet nézegetni!Van amikor tudok vele játszani,de ritka!Kicsit zavar,remélem ha nagyobb lesz változik a helyzet!2012. nov. 23. 13:41
1/3 anonim válasza:
Igen, változni fog. Ebben a korban ez normális, hidd el. :)
2/3 anonim válasza:
Más biztos örülne, hogy "elvan a gyerek egyedül". Én megértem, hogy szeretnél vele játszani, és kell is!!! Csak hagyd a dolgokat a maguk idejében megtörténni, el fog jönni az idő, mikor majd állandóan azt hallgatod, hogy Anyu gyere ezt meg azt csinálni (akkor persze pont nem fogsz ráérni, mert épp vasalsz vagy hajat mosol :o)))
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam ebben a korban (is) imádott nagyobb puzzle-ket kirakni... Most 2,5 éves, de a mai napig ez a mániája... nagyon leköti és azt szereti ha együtt rakjuk... Tegnap is vetett velem a Tescoba egy Scooby-Doosat... (30db-os) Főként ezek valók neki, ill. a 60db-osat is nagyon ügyesen kirakja... Ő a 220db-os pókemberest akarta megvenni, hiába magyaráztam neki, hogy azt még nekem is napokba telne kirakni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!