Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves lányom ma reggelre...

2,5 éves lányom ma reggelre náthás lett. Nem lázas, nem köhög. Kimehetek vele sétálni, játszani az udvarra?

Figyelt kérdés
Egyelőre az orrfolyáson kívül más baja nincs, remélem nem si lesz. Nagyon szeret kint lenni, jó lenne legalább délelőtt játszani odakint. Ki lehet vele menni, ha más baja nincs?
2012. máj. 18. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen, ha csak nincs extrém hideg.

A léguti nyálkahártyának nem szabad kiszáradni, mert ez a kszáradás meleg ágya a beciknak, vírusoknak, jobban terjednek.

A lakás tele van atkákkal, porral, a levegö iszonyat száraz.

Ezért ajánlja a doki hogy még lázas gyereket is ki kell vinni (persze nem óriási sétára, de kert szuper).

A jó levegö a leguti betegségek egyik gyógyszere.

Mindenképpen menjél ki vele, sokat adjál neki inni, és normál öltöztesd fel, ne engedd hogy leizzadjon.

2012. máj. 18. 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán kimehetsz vele. Miért ne? A friss levegő csak jó. Inkább csak más gyerekek közelségére vigyázz, nehogy megfertőzze a lányod őket, de egyébként szerintem még jót is tesz.
2012. máj. 18. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze mindenképp!

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 18. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár nálunk épp nagyon fúj a szél, de egy napsütötte szélcsendes zugot biztosan találtok. A levegőre pedig szüksége van a kislányodnak is. Szerintem egy könnyű széldzseki vékony sapka és irány az udvar!
2012. máj. 18. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!