2,5 éves kislányod milyen méretű ruhát hord? Hány cm, és hány kg?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 19:17
1/9 anonim válasza:
Szeptember végén volt pontosan 2,5 éves.
25-ös lába van
15 kg
97 cm
98, de inkább már 104-es rucikat hord
A Te kislányod milyen paraméterekkel rendelkezik?
2/9 anonim válasza:
Az én lányom szeptember elején volt 2,5 éves.
Neki is 25-ös a lába, tegnap mértem meg a falra akasztott mércénél (nem teljesen pontos), ott pont 100 cm-ert mértem. +-2 cm a tévedés. A súlya 13 kg körül lehet, most sokat fogyott, beteg volt.:(
Lába 25-ös, a cipői egy kivételével már 26-osak.
Ruhamérete elméletileg 98-as, de a felsők nagyobbak, hogy a derékhosszuk jó legyen. (104,110)
3/9 anonim válasza:
Bocsánat az előbb zavaros voltam.
Szóval a magasságát tegnap mértem....100 cm...
4/9 anonim válasza:
Az enyém október végén volt 2,5 éves. 14kg és 93cm magas. 92-98-as ruhái vannak.
6/9 anonim válasza:
szeptemberben volt 2.5
kb.11.5 kg
89 cm
22-es a lába
7/9 anonim válasza:
Szia!93 cm,11kiló és 86-92es rucikat hord.De ez márka függő. Ill a kabátja 98as. Cipőmérete: 23,csizmája 24es jelenleg. Ő mondjuk kicsin született,s elég rossz evő volt sokáig(s egy vit hiány miatt nem is rakodott le amit megevett.)
8/9 anonim válasza:
Eddig azt hittem, hogy a lányom átlagos, mert a bölcsiben is ekkorák a lányok, mint ő, de most tök meglepődtem, hogy milyen nagyok a lányaitok! A kislányom 2,5 évesen 90 cm körül volt, 12 kg, és 92-98-as ruhákat hordott, lába 23-as volt. Most 3 éves lesz, de sokat nem nőtt azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!