2 éves kisfiú adatai megfelel egy 4 évesnek. Baja lehet?
Ma elvittem a fiamat a dokihoz...hogy február óta nem eszik...akármit csinálok, akár milyen formában...semmi...csak a szalámit eszi meg, meg ritka alkalmakkor a virslit. A szeme folyton karikás, piros a szeme alatt.
Erre közölte velem a doktornő hogy dagadt a gyerek...s nem baj hogy nem eszik...legalább lefogy.
98 cm és 15 kiló. 2 éves múlott augusztusban.
Hozzá teszem, hogy terhességem alatt pajzsmirigy betegségem kiújult...s mikor megszületett a fiam, vissza jött a véreredménye hogy nincs rendben a pajzsmirigye... Újra levették a vért, akkor már jó volt.
Kb az év elején, rákérdeztem a doki nőtől hogy nem kellene-e megnézni újra..eltelt majdnem 2 év úgye...erre rávágta hülyeségből nem fogja ellenőrizni...
Erre ma meg megkaptam hogy inkább azt kellene kivizsgálni, hogy miért ekkora..
Nagy nehezen elküldte egy sima vérvételre...
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Teljesen tanácstalan vagyok...
A magas fehérvérsejt szám utalhat valamilyen fertőzésre, bacis vagy vírusos, Nagyon eltérő érték esetén utalhat tumorra, de a pajzsmirigy rossz működését is jelezheti.
Úgyhogy én mindenképpen tovább kutakodnék.
valami gyulladás lehet a szervezetében, nem kell megijedni
ha a vérszegénység oka a vashiány, akkor adj neki kölesgolyót, egyik nap olvastam, hogy nagyon sok benne a vas, és a gyerekek imádják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!