Tegnap 3,5 éves kislányom fogacskáját szuvasodás miatt kifúrták. Vattát tettek bele amit ma reggel kellett cserélnem.2 hét múlva kap gyógytömést addig 2 naponta kell cserélni a vattát. Most nem fáj neki. Várható valami probléma?
Hát mekkora luk volt, h vattát kellett beletenni? o.o
Meg én nem is hallottam még tejfognál gyógytömésről.... o.o
És van, megnéztem, tényleg!! :)
Amúgy ha rendesen cserélgeted nagy baj nem lesz. Gondolom azt sajnos látni, ha megint gennyesedne, akkor menni kell azonnal.
Ne edd magad, ez genetika!
Lányom este mos fogat, vagyis ő kezdi én befejezem, meg az Oviban mos délben, reggel nincs rá idő, szaladunk Oviba, dolgozni.
Sok édességet eszik, csak édeset iszik, cumizik, mégis gyönyörű hófehér egészséges fogai vannak!
Barátnőm Lánya fogai, elől mindd le annak csiszolva tövig, 3 éves korára, mert mindd annyira elromlott, nem lehetett vele mit csinálni, a Mami pedig fogorvos! mondta a Mami, ez van, ilyenek a fogai, annyira gyenge a zománc, hogy nem is az édesség, a gyümölcs is meg tudja marni, kilyukadt, és innéttől kezdve vége.
Ez még kipereg, bízni kell a maradandó fogai jobbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!