Próbálkozzam még, vagy hagyjam inkább, ne kínozzam vele?
1,5 éves a kislányom. Tegnap délután óta beteg, tele van az orra. Eddig négyszer próbálkoztam az orrporszívózással, mindegyik hányással végződött. Annyira sír, hogy elkezd öklendezni, majd összehányja magát.
Próbáltam kaja előtt, kaja után, adtam neki Deadalonetta kúpot is, de egyik sem jött be.
Mivel próbálkozzam még?
Az orrporszívót lassan megszokja, az én 1,5 évesem már magának csinálja.:)
Muszáj szívni, mert nagyon beteg lesz, ha nem jön ki a takony. Pl. arcüreggyulladás...
Próbáld meg játékosabb formában. Pl. ő kapcsolhatja ki-be a porszívót, kicsit húzogathatja, dugja össze a csöveket stb.
1 éves kora óta szívom az orrát, most 2 éves.Ha szólok, hogy orrszívás, akkor megy a és ő maga dugja össze a szívó részeit, leül, szívjuk, de mindig van benne valami játék.
A sírástól öklendezik vagy a szívástól?
A szívástól sír, a sírástól öklendezik.
A kézi orrszívó nála sajnos semmit sem ér.
nálunk is játékosan megy a dolog :-)
próbáld meg ezt :
1L langyos vízben old fel 1 kv sót és azzal próbál meg fellazítani a váladékot cseppentővel tedd az órába
kb 10 percenkét ha már oldódik akkor jöhet a kézi szívó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!