Hogyan lehet ovit váltani?
Kedves Kérdező,
Hol kötelező az óvoda 3 éves kortól????
Mert Magyarországon 5 éves kortól kötelező!
Elég gyorsan átrakták másik oviba, ha reggel 8kor még itt volt bajod.
2014. szeptember 1től kell a 3 éveseknek is oviba járni.
Jézusom. Miért olyan hihetetlen hogy ilyen probléám volt? Hogy lehet kamu egy kérdsés? Érdekelt a mások véleménye is ki mit tenne. Fogtam magam és elindultam intézkedni, szerencsére sikerült is. Ha valaki akar valamit tenni azt tegye én azt gondolom. Nagyon örülök hogy ilyen hamar ment. Ami nem nehéz mivel a két ovi 10-10 percre van tőlem.
Kamu szagú kérdés... Te jó ég! Vannak itt normálisak?
Kedves utolsó kommentelő neked mondom hogy igen jól olvastad. Az előző oviban azt mondták félreértés volt, tegnap mikor bementekm kiíratni a kislányomat még előjött pár dolog amit nagyon rendesen kezelt a vezető.
Hogy lehettek ilyen áskálódoak és rossz indulatúak? Nekem nincs időm a neten idétlen kérdéseket feltenni. Úgy látszik nektek van. A másik tudatlannak meg írnám hogy SAJNOS KÖTELEZŐ, nem tudom te hol laksz , de nálunk ez van és ha nem viszed a gyereket értesítik a jegyzőt és jön a büntetés.
A normálisabbaknak meg köszönöm a válaszokat!
jaj de okos valaki.. :D
Idézem magam és akkor meg is magyarázom a nagyokosnak. "az előző oviban elmondtam mi történt" - Ami azt jelenti hogy elmentem az új oviba és átvették amit természetesen közöltem a régi ovi vezetőjével. Remélem most már érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!