Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fisher price meglepetés...

Fisher price meglepetés kockák milyenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyenek a meglepetés kockák?

Hogy kell elképzelni ezeket? Hogy működnek?

Pl van alapkészlet, egy kis "állatka" figura és két ilyen kocka van hozzá, mit csinál és hogy?

Azt néztem, hogy népszerű dolog ez a kocka és több játékhoz jó, csak nem tudom hogy "működik" :)

Illetve az autósat, vagy inkább dömperesnek mondanám.

8 hónapos babának lenne.

Vagy mit ajánlotok?

2012. nov. 19. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekünk viszonylag sok fisher price játékunk van, de a tanulóasztal a kedvenc.10 hónapos,fiú.
2012. nov. 19. 22:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia. 3db/ csomagba kapható sok helyen de vannak nagyobb szettek is. Nekünk nem jött be. Nehezek, a gyereket abszolut nem érdekelte mig kicsi volt. Mikor nagy lett is csak dobálta, igy elvettem töle mert fájdalmas ha ilyennel eltalál. Nekünk ez sajnos nem jött be, viszont a zenélő maci nagyon...föleg mert a hasán világit is miközben zenél. egészen 1 éves koráig ez volt a favorit. Sok mindent megvettünk a kisasszonynak, fisher price alvó vizicsikó ( aludni nem csak éjjel ficánkolni akart vele mert világitott ) tanuló kutya (nem érdekli) tanuló asztal ( ez nagyon praktikus amig meg nem unja) dalolo mesekönyv ( napi 10 percre köti le max ) mászó micimackó ( inkább rugdosta mint mászott bele ) formabedobo csiga ( ezt csak 16 hosan értékelte )

viszont a müanyag karikák, pakolos egymásba tehetö játékok bejöttek :)

2012. dec. 3. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!