Nem gond hogy ilyen kaját kap /kapott ma?
Figyelt kérdés
2.5 éves lányom
3dl tejjel indított reggel
reggelire kapott virslit majdnem egy párat megevett + pici sült kolbászt
ebédre kapott(házi)brokkolis sajtos tejfölös tészta bevágott egy jo pupozott tányérral+ viz
16 óra fele gondoltam majd adok "tejbepapit" meleg tej és piritott kiflikarikával
estére meg szendvics
tejcsi
2012. nov. 19. 13:40
2/8 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem nem e gond hogy egyszerű kajákat is kap és nem minden hús hússal van és megfelelő e igy is a táplálása
2012. nov. 19. 13:43
4/8 anonim válasza:
Teljesen jó, nem fontos minden nap húst enni. Még irigyellek is. Nekem a férjem és a 2,5 éves fiam is iszonyatosan imádja a húst, szóval minden napra agyalhatok husis kaját.
5/8 anonim válasza:
nekem kicsit soknak tűnik a tészta (ebédre, uzsira, vacsira, gondolom reggelire is volt kenyér a virslihez), de ha nem minden nap ezt eszi akkor jó :)
lényeg a változatosság.
mondjuk én inkább gyümölcsöt adnék neki uzsira mert ha jól látom az még nem volt ma és akkor a tésztaféle is kevesebb lenne mára :)
6/8 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok, szerintem is teljesen jó, azért furcsálottam a kérdésed. :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2012. nov. 19. 14:31
8/8 anonim válasza:
Teljesen jó,bár a gyümit hiányolom.
Én fiam ennyit enne egy nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!