A kétéves kisfiam egy hete nem fogadja el sem a reggeli, sem az esti tejet, nem baj ez? Ilyenkor még nap fél liter tejet meg kellene innia, igaz?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 20:49
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül, inkább átlagban, és nem muszáj tejnek lennie, elég, ha annak megfelelő mennyiségű tejtermék. Ha ráunt a tejre, próbáld a kakaót, ivójoghurtot, kefírt, tejfölt (az én 2,5 éves fiam rajong érte), sajtot, túrót, vagy valamilyen gabonapelyhet tejjel, stb.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet,majdnem 2 éves volt a lányom mikor már nem kérte se reggel a tejet/kakaót.Aztán majdnem egy évvel később vettem neki golyós szívószálat (különböző ízesítésekben van,ahogy issza vele a tejet úgy oldódnak fel benne a golyók,tényleg nagyon finom),gondoltam hátha ezzel megissza a tejet.Azóta minden este issza így a tejet,van,hogy akár 2-3 pohárral is.Javaslom próbáljátok ki ti is.
4/4 anonim válasza:
A tejnek nem kell ténylegesen fél liternek lennie,az sem baj,ha akár 2 napig nem iszik tejet,ha belegondolunk egy kb 15 kilós kisgyereknél olyan mennyiség a fél liternyi tej,mint,ha egy felnőtt 90 kilós meginna 3 litert ami nem minden esetben kötelező.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!