4,5 éves, kakaó a reggelije. nem cumisüvegből, de szívószállal. aztán ha épp van kedve, eszik az oviban.
2012. nov. 6. 13:51
2/11 anonim válasza:
2 éves a lányom és még tápszert kap ha kér. Reggeli után is kap tápszert. Tobb vitamint tartalmaz, mint egy dobozos tej.
2012. nov. 6. 13:53
3/11 anonim válasza:
Kisfiam 4 éves, reggelente egy bögre kakaót iszik, este fogmosás előtt pedig egy bögre tejet.
(Nemrég még csőrösből itta, de már nem akartam rá újabb szilikonos részt venni, ezért váltottunk a bögrére.)
2012. nov. 6. 13:56
4/11 anonim válasza:
1 évesen abbahagyta a szopit, a cumisüveget nem fogadta el, a tej, tápszer nem kellett neki. Úgyhogy nálunk soha nem volt csak folyadék a reggeli. Néha iszik kakaót vagy tejeskávét, de csak reggeli után.
2012. nov. 6. 13:57
5/11 anonim válasza:
3 éves, ovis a fiam, reggel egy nagy pohár tejet, kakaót, tejeskávét iszik (fél 8 körül), más nem kell neki, oviban tízóraiznak 9től.
2012. nov. 6. 14:13
6/11 anonim válasza:
2,5 éves, kakaó a reggelije. Én 27 vagyok, de a mai napig iszom reggel kakaót. :)
2012. nov. 6. 14:33
7/11 anonim válasza:
4 évesem még mindig kakaót iszik reggel és este.
Ne akard, hogy ez megváltozzon, örülj, hogy megissza a kislányod a tejed. Teát, gyümölcslevet igyon napközben.
2012. nov. 6. 14:42
8/11 anonim válasza:
tejed = tejet
bocs
2012. nov. 6. 14:42
9/11 anonim válasza:
3 éves a fiam
reggel amikor felkel,megiszik két deci tejet minimaxos szívószállal.minden reggel ő választ ízt
mást nem adok neki,mert 9-kor van tízórai az oviban,így szépen eszik
ha itthon van,akkor is így van,csak akkor fél kilenc körül eszik reggelit
2012. nov. 6. 16:40
10/11 anonim válasza:
2 és fél éves lányom reggel és este is 2.5 dl kakaót iszik. Utána kb. 1 órával később reggelizik. (én is kakaózom reggel 31 évesen :) )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!