Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bobbi Shoes téli csizmák...

Bobbi Shoes téli csizmák mennyire vízhatlanok?

Figyelt kérdés

Deichmann-ban néztem pár csizmát(ovis nyúzósnak kellene,amit nem sajnálok,és nem túl drága).Esetleg valakinek van tapaztalata ezzel a márkával kapcsolatban?

Köszi szépen!

2012. nov. 18. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Amiket én néztem, mindre az volt írva, hogy nem vízálló.

Van a Dei-tex, azok már vízállóak.

off:

Ami furcsa, hogy néztem pókemberes cipőket, csizmákat is. Mindre gyárilag az volt írva, hogy nem vízálló, de az összes dobozon át volt húzva a NEM szó, mintha vízálló lenne. Én így nem hiszem el, főleg, hogy az anyaga sem olyan, meg az ára is csak a pókember mintától drágább.

2012. nov. 18. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is furcsák voltak!Az a baj,hogy a dei-tex-es csizmával megjártuk tavaly(beázott 2 különböző fajta is).Ezért keresek hasonló kategóriában.Köszi a segítséget!Akkor jól tettem,hogy ott hagytam!
2012. nov. 18. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Bobbi shoes-t csak 1-2 hónapra tudsz venni, mert szétmegy... Tavaly a fiam ősztől tavaszig 4-et cincált szét! 2 sportcipőt és 2 hótaposót! Beázni nem áztak be, legalábbis amíg nem lyukadtak ki :(
2012. nov. 18. 17:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó tanácsot!Így már tuti,hogy a boltban marad!Vaterán nézegettem még hótaposókat, többek közt ezt is: [link]

Szerintetek megéri megrendelni?Vagy inkább menjek el a Decathlonba körülnézni?27-28-as méret kellene,és a tavalyi hótaposójából nincs méret,a nagyok meg elég húzós áron vannak.

2012. nov. 18. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
alapszabály,hogy lábbelit próba nélkül nem veszünk :)
2012. nov. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!